Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, ti probaltatok mar a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti probaltatok mar a szexchatet?milyen volt?

Figyelt kérdés
Szex

2020. máj. 16. 15:41
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
78%
Igen, de bármilyen meglepő hetero lányként, a szexchatet csak lánnyal élvezem..:D
2020. máj. 16. 15:44
 2/11 StevenUp ***** válasza:
77%

Most azt várod hogy valaki pozitív választ írjon erre akire sutyiban ráírhatsz?

Elég szánalmas

2020. máj. 16. 15:44
 3/11 anonim ***** válasza:
80%
Igen, voltam már benne szexchatben. Volt olyan srác akik kifejezetten felizgatott, és persze elmondása alapján én is fel tudtam őt.
2020. máj. 16. 15:46
 4/11 anonim ***** válasza:
80%

Igen.

Nagyon izgi volt.

2020. máj. 16. 15:54
 5/11 anonim ***** válasza:
79%
Ha valakinek élénk a fantáziája és jó a kifejező készsége, azzal szórakoztató és izgalmas tud lenni.
2020. máj. 16. 16:09
 6/11 anonim ***** válasza:
78%
Igen, volt amikor jó volt
2020. máj. 16. 16:21
 7/11 anonim ***** válasza:
82%

Igen, van, hogy jó, de nem mindenkivel... Ha egyébként is jól elbeszélgetünk, akkor nagyobb rá az esély, fontos a jó kifejezőkészség, passzoló igények, valamennyi összhang, mint a rendes szexben.

Első: érdekes, még nem gondoltam erre, de ami késik, nem múlik :D

2020. máj. 16. 16:25
 8/11 anonim ***** válasza:
82%
Elsőhöz...érdekes, mert én sem kívánok nővel lenni, de újabban megfordult a fejemben, hogy a szexchatet kipróbálnám. Csak attól tartok, ha élőben úgy érzem nem tudna felizgatni egy női test, akkor fantáziaszinten sem menne.
2020. máj. 16. 16:32
 9/11 anonim ***** válasza:
73%
Igen, többször is, de csak egyszer nedvesedtem be...
2020. máj. 16. 17:49
 10/11 anonim ***** válasza:
73%
Én több lánnyal is csináltam már,pár napja az utolsóval több napig is... Fantasztikus volt. De úgy tűnt el az éterböl mint ha soha nem is lett volna. Angyali,csodálatos hangja van,és nagyon élveztük mind ketten orgazmusig. Egyébként itt van mert látom,de nem zaklatom. Ha nem hát nem,neki ez a fétise,és ezt tiszteletben tartom. Pedig lehetett volna több is köztünk.
2020. máj. 16. 18:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!