Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Jártatok már úgy,hogy a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jártatok már úgy,hogy a chatpartneretekről kiderült hogy férfi?

Figyelt kérdés

Arra gondolok,hogy nőként regisztrált szexpartnerkeresőn...

Ffi

2020. jún. 1. 18:00
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Hogyha a közösségi oldaláról nem lehet megmondani hogy kamu vagy sem, tehát például nincsenek képek barátaival és azokat nem jelöli meg, egyértelműen felhívom, megkérem kapcsolja be a kamerát. Aki meg minden szart elhisz, az meg is érdemli.
2020. jún. 1. 18:44
 12/14 A kérdező kommentje:
44 éves nőnek adta ki magát,tök jó képeket küldött
2020. jún. 1. 19:20
 13/14 anonim ***** válasza:
Kiről lehet tudni,hogy biztosan pasi?
2020. jún. 1. 19:26
 14/14 anonim ***** válasza:

Anno a chatelés fénykorában (15-20 éve) jártam párszor hasonlóan. Sokat gondolkodtam ezeknek a pasiknak a motivációján. Egyszer egy faszi elárulta nekem miért játszotta el a nőt. Persze nem biztos, hogy ez mindenkire igaz.

Azt mondta azért csinálja, mert a pasik közt sok a látens homoszexuális, és ha csak 100-ból egyszer bejön neki, már megérte.

42/F

2020. jún. 1. 19:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!