Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jártatok már úgy,hogy a chatpartneretekről kiderült hogy férfi?
Figyelt kérdés
Arra gondolok,hogy nőként regisztrált szexpartnerkeresőn...
Ffi
2020. jún. 1. 18:00
2/14 anonim válasza:
nem szexpartner, hanem sima chat partner, sok a kamus
néha még szívatni is szoktam őket, de van amikor csak szembesítem, hogy lebuktak
ismerősöm pont a múltkor mesélte, hogy már majdnem találkáig jutott egy transzival amikor beismerte, hogy az
szóval ja vigyázni kell az ilyen idiótákkal
a motivációjuk mai napig nem ismert, mert a trollkodást megértem, de ez csak sima hülyeség
3/14 anonim válasza:
Igen! Többször is!
Most is ilyennel chatelek! Azt hiszi nem tudom!
5/14 anonim válasza:
A LEVEL 2 amikor egy férfi nőnek adja ki magát, egy nő meg pasinak és úgy szexchatalenek, hogy egyik sem tudja, hogy át van b@cva.
7/14 anonim válasza:
Én pont fordítva jártam.
Azt hittem egy dögös pasival dumálok, aztán kiderült, hogy leszbikus nő.
Egy lány.
8/14 A kérdező kommentje:
Képcsere volt, akkor bukott amikor telón akartam hívni.
Full benyeltem...
2020. jún. 1. 18:20
9/14 anonim válasza:
nekem olyan is volt aki hangtorzítót használt, kb 3. mondatom az volt, hogy "amúgy milyen hangtorzítót használsz?" és kinyomott :D
10/14 anonim válasza:
még nem. nem vagyok hülye. kamu képet azonnal kiszúrom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!