Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lanyok a ti pasiaitok hany...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Roman00SA kérdése:

Lanyok a ti pasiaitok hany percig birjak?

Figyelt kérdés
Az szegyen ha elsulok mondjuk elojatek kozben?

2020. máj. 31. 15:34
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
76%

Nem lennék a helyedben őszintén. Én előjáték közben kizárt, hogy elsüljek.

Menet közben (kb 8-15 percnél) elérek egy pontot, amikor elsülnék, ha nem terelem a figyelmem. Ilyenkor általában lassítok, vagy addig a csiklóját izgatom a páromnak. Amint ezen a ponton túl vagyok, onnantól dughatom bármeddig, azon a ponton már nagyon nehéz elérni, hogy benne süljek el (ami kellemetlen tud lenni, mert imádja, ha benne megyek el).

Olvastam már amúgy a problémádról, a férfiak 4-39%-a szenved benne nyugati tanulmány alapján. Lehet elsődleges vagy szekunder, ha előbbi, akkor egész életed végig fogja kísérni, ha szekunder, akkor pszichés probléma miatt jön elő, melyet lehet orvosolni.

2020. máj. 31. 16:16
 12/22 A kérdező kommentje:
9 es hany eves a parod?
2020. máj. 31. 16:17
 13/22 anonim ***** válasza:
16%
Max 5perc, de volt olyan is h berakta és elsült. 22L
2020. máj. 31. 16:24
 14/22 A kérdező kommentje:
Tehat megsem vagyok egyedul.amugy akinek szinten par perc alatt megy el a parja el tud elvezni?
2020. máj. 31. 16:30
 15/22 anonim ***** válasza:
76%

Addig bírja, ameddig kell, elég jó a kontrollja. Nagyon ritka, ha úgy élvez el, hogy ő nem akarta, jellemzően ha sok idő kimaradt két aktus között. Az előjáték alatt megközelítőleg sem sül el, jézusom :D Átlag szex nálunk 20-25 percig tart, de ha nekem igényem lenne többre, tarthatna tovább is.

Nyilván nem vagy egyedül, nagyon sok férfi küzd ezzel a problémával, de nem, aki ilyen hamar elsül annak a párja jellemzően nem tud elélvezni. Oké, van az a vicc, hogy a nőnek is ugyanannyi ideje volt élvezni, mint a pasinak, de ez megközelítőleg sem így működik. A legtöbb nőnek idő kell, míg el tudja érni az orgazmust, pár perces szex (főleg ha előjátéknál nálad már vége, akkor szexről technikailag nem is beszélhetünk) az max a bemelegítés része, kevés az orgazmushoz.

Léteznek technikák elvileg, amivel megtanulhatod kontrollálni a dolgot, nézz utána a neten, ez lehet, hogy gyakori probléma, de attól még probléma, amibe nem érdemes beletörődni.

2020. máj. 31. 16:46
 16/22 anonim ***** válasza:
76%
Attól függ milyen gyakran szexelünk de általában 30 perc de ha tovább akarja húzni mert én még nem élveztem el akkor megállunk egy kicsit.
2020. máj. 31. 16:51
 17/22 A kérdező kommentje:
Na jo sajnos en mar tul vagyok az osszes orvosi vizsgalaton semmi sem hozott eredmenyt .oralusan ujjaimal elegitem ki sajnos nem tudom visszatartani ha ram jon
2020. máj. 31. 16:54
 18/22 anonim ***** válasza:

Amióta megcsináltattam a mellemet, a férjem kb. 3 percig bírja 😀

Ha ezt tudtam volna előre, lehet nem vállalom be a szilikont. Azóta kielégületlen vagyok.

2020. máj. 31. 18:42
 19/22 A kérdező kommentje:
Nyalassal ujjazasal sem megy?
2020. máj. 31. 18:44
 20/22 anonim ***** válasza:
De az már nem olyan, mint előtte volt. Én azt szerettem, amikor közösen megyünk 😀
2020. máj. 31. 18:49
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!