Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, melyiket szeretitek jobban?
Figyelt kérdés
2020. máj. 31. 11:54
A kérdező szavazást indított:
Szopást
Kézimunkát
Mindkettőt ugyanúgy
Egyiket sem
48 szavazat
1/10 anonim válasza:
A kézimunkát nagyon. Megörülnék olyan lányért, aki megőrül érte :D
2/10 anonim válasza:
Ezt hogy lehet eldönteni?
Vannak csajok akik jól szopnak, vannak akik rosszul, fogazva, vannak akik istenien kézimunkáznak, és vannak akik le akarják tépni. nos?
3/10 anonim válasza:
Kézimunkát nagyon imádom, még a szopástól is jobban. Sajnos ritka a lány, aki jól csinálja, és szereti is.
4/10 anonim válasza:
Én lettem az első, aki egyiket sem. Nekem ezek a tevékenységek túl passzívak, általában én szeretek lenni az, aki aktívan elmerül a másik testének kényeztetésében.
5/10 anonim válasza:
Kár, hogy nincs nyalás opció én azt szeretem a legjobban :/
6/10 anonim válasza:
Szerintem a kettő együtt jó.
1 ügyes csaj, rendesen leszop, de közben azért huzogatni sem árt.
F
8/10 anonim válasza:
Egyik sem izgat, a kézimunkát pláne unom, magamnak elégszer csináltam, szopás meg nem izgat, kábé annyira élvezetes mint a dugás...
F.43
9/10 anonim válasza:
Egyiket sem, hanem a lábmunkát.
10/10 anonim válasza:
Ha választani kell akkor inkább a szopást választanám. F 25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!