Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak! Ti a butácska, vagy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Ti a butácska, vagy az okosabb, inteligensebb nőket szeretitek jobban? L

Figyelt kérdés

Melyik izgalmasabb számotokra?

Azt tudom, h sok pasi oda van a butácska lányokért is.

2020. jan. 26. 22:34
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
90%
Az utóbbi.
2020. jan. 26. 22:35
 2/23 anonim ***** válasza:
100%
Nálam csakis az utóbbi jöhet számításba. Nem kezdenék butácska nővel.
2020. jan. 26. 22:37
 3/23 anonim ***** válasza:
73%

Szexkapcsolatra egy igazi kis butácska, "szőke" lány, komolyra intelligens.

48Ffi

2020. jan. 26. 22:38
 4/23 anonim ***** válasza:
94%

Szexre szinte teljesen mindegy, jó, azért ne legyen full primitív, meg ott sem!

Kapcsolatban, azért nem árt ha lehet beszélgetni a csajjal, nem csak BASZÉLGETNI. 😀

Ott azért én nemtudnék egy nagyon buta csajjal közösen tervezni.

33/F

2020. jan. 26. 22:39
 5/23 anonim ***** válasza:
85%
Hát én nem tudom én inkább komoly embernek tartom magam (nevem ne tévesszen meg senkit :3 ) de én valamijen szinten undorodok a értelmetlen emberektöl legyen az férfi vagy nő ha kismértékben van jelen az ilyesmi az még nem is nagyon zavar,nekem inkább az ostobákkal van problémám.szoval számomra csak egy értelmes lány jöhet szóba akível lehet beszélgetni illetve véleményt meg osztani.(ne legyen tyúkeszű.)
2020. jan. 26. 22:55
 6/23 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a normális válaszokat.

A barátnőm azt mondta h a legtöbb pasinak a butácska lányok jönnek be, mert nekik mindent be lehet adni, de akk van remény h nem minden pasinak jön be ez.

2020. jan. 26. 22:58
 7/23 anonim ***** válasza:
100%
Ha csak szexről van szó akkor teljesen mindegy, azért akkor sem árt ha nem éjsötét. Komoly, mindennapi kapcsolatban viszont csakis az intelligens.
2020. jan. 26. 23:13
 8/23 anonim ***** válasza:
100%

Intelligensebbek.

Nem áll fel, ha tudom, hogy a muszáj-t ly-vel írja.

2020. jan. 26. 23:38
 9/23 anonim ***** válasza:
100%
Lehet a világ legszebb nője, ha két szót nem tudok váltani vele, akkor az egész halálra van ítélve.
2020. jan. 26. 23:43
 10/23 anonim ***** válasza:
91%
Azért nőként annyira érdekes ezeket a válaszokat olvasni. Nagyon nem passzolnak az eddigi tapasztalataimmal. Ha magamat adom megijednek hogy van eszem, ha játszom a full hülyét, aki minden szavukra rácsodálkozik, akkor levakarhatatlanok.
2020. jan. 26. 23:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!