Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! A Spontán szexről mit gondoltok? Izgat? Szeretitek?
Arr a volnék kíváncsi, hogy vissza utasítóak vagytok, vagy bevállalósak inkább? ... Ha mondjuk a pasitok egyik pillanatról a másikra félre áll egy autópálya pihenőben, és előveszi a farkát, leszopjátok vagy nem ?
- Vagy ha otthon egyszer csak megragad benneteket, a kanapéra dob minden szó nélkül, lerángatja a nacit, és elkezdi nyalni a puncit ... engeditek vagy mondjátok, hogy hagyja abba ?
Illetve kinek van egy kis ,csinálj úgy mint ha meg akarnál erőszakolni' fétise? :)
Életkorral együtt kérem a válaszokat! Köszönöm! <3
Én a spontán szex híve vagyok.
Az mitől jó, ha előre megbeszéljük mint a vacsorát?
Bár vannak alkalmak, amikor igen, elutasítom.
23l
Az én életem teljesen be van táblázva, úgyhogy már sokszor akkor szexelünk, amikor van rá alkalom.
A kocsis példa az én ízlésemnek alpári. Nincs bajom a kocsival mint helyszínnel... de azért nálam ott is van egy szint.
(és csináltam már vonaton utazva és erdőben is tehát tényleg nem a helyszínt kifogásolom).
Férfiként írom, hogy a spontán szex a legjobb. Ilyenkor tényleg ösztönből jön minden, sallangmentesen.
21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!