Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőként szerintetek megalázó elmondani a kiszemelt férfinak, hogy nagyon kívánom őt és lefeküdnék vele?
Figyelt kérdés
2020. máj. 29. 18:06
21/27 anonim válasza:
Hany evesek vagytok? Ha o is akarna, mar reg megdugott volna.
23/27 anonim válasza:
Ha nőként nézne rád, már tudnál róla. Randira sem hívott, így felesleges magad "odadobnod". Attól, hogy valaki zárkózottabb, nem gyáva. És attól, hogy férfi, nem akar minden lyukat betömni. Lehet, hogy van neki is kiszemeltje és rá koncentrál.
24/27 A kérdező kommentje:
26 és 38 évesek vagyunk. Biztos, hogy nincs más kiszemeltje. Sok időt toltunk együtt. Talán én rontottam el még az elején. A korkülönbség miatt eleinte próbáltam leplezni az érzéseimet és talán túl racionálisan, közömbösen viselkedtem vele. De már egy jó ideje nem. Na mindegy, hagyom magam sodródni, lesz ami lesz, nem erőltethetem rá magamat. Talán az lesz, hogy ha legközelebb átölel, vagy megfogja a kezemet, vagy bármi hasonló, akkor valahogy spontán megkérdezem, hogy lenne-e kedve eljönni hozzám egy este, ahogy valaki javasolta is. Ha van még ehhez valami jó ötletetek, azt szívesen fogadom.
2020. máj. 30. 22:46
25/27 anonim válasza:
'Biztos, hogy nincs más kiszemeltje' Ez cuki feltételezés. Ha valaki akar egy nőtől valamit, nem ijeszted el. Főleg nem ennyi idősen. Amúgy, egyszer azt írod, sokat vagytok együtt, aztán azt, hogy alig ismered. Ez valami melóhelyi dolog? Mert a nyakam rá, hogy te csak felruházod őt azokkal a tulajdonságokkal, amiket beképzelsz. Nem csoda, hogy kislányt lát benned.
26/27 A kérdező kommentje:
Nem írtam sehol, hogy alig ismerem, ez nem igaz. Azt írtam, hogy nem úgy, mint a tenyeremet, nem olvasok a gondolataiban, stb. De jól ismerem. Nem kimondottan melóhelyi, bár köze van hozzá, ez most hosszú.
2020. máj. 31. 11:25
27/27 anonim válasza:
Egyáltalán milyen szituban találkoztok akkor? Mert sokat elárul az is, hogy "kötelező" jelleggel, pl. így meló miatt, vagy magától, privátan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!