Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőként szerintetek megalázó elmondani a kiszemelt férfinak, hogy nagyon kívánom őt és lefeküdnék vele?
Figyelt kérdés
2020. máj. 29. 18:06
A kérdező szavazást indított:
Megalázó.
Nem megalázó.
57 szavazat
1/27 anonim válasza:
Hát így ebben a formában igen. Azért kicsit árnyaltabban kellene a tudtára adni.😁
2/27 anonim válasza:
Milyen a férfi hozzáállása? Mennyire érdekled? Bár ez költői kérdés, ha kölcsönös lenne a dolog, nem kellene ilyesmin gondolkodnod... Így viszont igen, megalázó és kínos tud lenni szerintem.
3/27 anonim válasza:
Nem.
De mivel sok nő annak tartja, inkább sírnak a kispárnába, piásan panaszkodnak a barátnőiknek, meg nyomják magukba az elemes brokit.
4/27 A kérdező kommentje:
Ja egyébként nem csak szexre érdekel, hanem komolyan is, de most már ott tartok, hogy megőrülök érte, és nagyon szeretnék vele tölteni egy éjszakát.
2020. máj. 29. 18:09
5/27 anonim válasza:
2.-nak.
Ciszhetero, egészséges, érett, felnőtt férfiként, ENGEM, nem zavar ha egy nő ilyen.
Ha téged igen...az a te szegénységi bizonyítványod!
6/27 A kérdező kommentje:
#2 ez egy jó kérdés. Nehezen mutatja ki az érzéseit. A hozzám való viszonyulása mindenképpen pozitív, de hogy kíván-e, vonzódik-e hozzám szexuálisan is, nem tudom pontosan...gyakran úgy érzem, hogy igen. Máskor meg, hogy csak kedvel.
2020. máj. 29. 18:11
7/27 anonim válasza:
Szerintem túl needy ilyet mondani egy pasinak. Én biztos nem tenném nőként.
8/27 anonim válasza:
A kérés önmagában nem megalázó, de nem is tanácsos, mert ha visszautasít egy ilyen nyílt felajánlkozást, az bizony már megalázó lesz, a női önérzetedbe gázol. Hogy ezt elkerüld, inkább hívd meg egy esti randira, kísértesd magad haza vele, majd mikor a kapuban álltok, hívd fel magadhoz egy italra. Ha nem megy fel hozzád, vagy felmegy, de nem történik semmi, akkor világos, hogy nem vágyik szexre veled, de ez még nem jelent annyira megalázó helyzetet, hiszen csak egy baráti randi volt az egész; ha viszont felmegy hozzád és elszabadulnak a szenvedélyek, jól jársz.
9/27 anonim válasza:
200 évvel ezelőtt talán az lett volna, de ma már nincsenek kötött szerepek. kell,és odavagy érte? hozd a tudomására, a nőiséged bevetésével.
10/27 anonim válasza:
Ebben a formában nem túl nőies. Ha nem csak szexet akarsz akkor, személyiséggel lehet a legkönnyebben egy férfi vonzalmát elnyerni. A jó szex a megtartásban segít. Szerintem. Kérdésedre a válasz, ne mond, hanem csináld, teperd le, ha úgy érzed. A legtöbb férfinek ez rövid távon bejön. Tutira. Jah nőként írtam ezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!