Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért csináljátok ezt, fiúk?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csináljátok ezt, fiúk?

Figyelt kérdés
Barátom nagyon sármos, 10 évvel ezelőtt gimiben még az iskola bálkirálya választást is megnyerte. 10-ből minimum 9 lány lefeküdne vele és ezt nem az én elfogultságom mondatja velem. Ennek ellenére bevallotta, hogy egyszer elment prostihoz egy happy finish-es masszázsra. Azt mondja, hogy egyszer jó élmény volt ezt is kipróbálni, de nem értem, hogy minek fizetett azért, amit ingyen is megkaphatott volna. Eddig a fejemben olyan kép élt, hogy a lányoknál nem túl sikeres vagy ronda fiúk járnak csak ilyen helyre.
2020. máj. 28. 19:26
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
91%

Mert miért ne?

Talán azt gondolta, az tud valamit, amit egy kevésbé tapasztalt nő, aki 1-2 pasival volt csak, még nem. Élménynek jó

2020. máj. 28. 19:28
 2/18 anonim ***** válasza:
80%
Nem kaphatta volna meg ingyen senkitől.
2020. máj. 28. 19:28
 3/18 anonim ***** válasza:
73%

Legtöbb pasinak nagy álma kipróbálni egy hivatásossal.

Főleg ha felturbózott szilikon mellek, feszes popsi, stb. várja., és azt csinálhat vele amit csak akar, hiszen kifizette.

2020. máj. 28. 19:30
 4/18 anonim ***** válasza:
92%
Én sem vagyok ronda ember, vonzom a nőket. De én is csináltam már ilyeneket. Nem játszok senki szivével, ha nem tetszik nekem valaki akkor sem fekszem le vele mert őszinte ember vagyok. Prostinál nincsenek érzelmek, lerendezzük egymást és ennyi.
2020. máj. 28. 19:31
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
Mert izgatta és kíváncsi volt rá. Segítek, nem csak az úgymond nem helyes pasik járnak prostikhoz. A sikeres, gazdag, jóképű, sportos, határozott férfiak is - persze megfelelő kategóriájú luxusprostihoz. Mindenki másért jár, de nem mindenki jár, s mindenkinél más az oka. Kérdezd meg tőle miért ment el, ne mi tippelgessünk helyette.
2020. máj. 28. 19:32
 6/18 A kérdező kommentje:
Csinos vagyok, rendszeresen edzek, cicijeim is meg vannak csináltatva.
2020. máj. 28. 19:33
 7/18 anonim ***** válasza:
75%
Még nem minden, vmi baj mégiscsak van veled
2020. máj. 28. 19:38
 8/18 anonim ***** válasza:
18%
Mert ők olyat tudnak nyújtani, amit mások nem. Nekünk férfiaknak nem minden a külső.
2020. máj. 28. 19:39
 9/18 anonim ***** válasza:
72%
Valaki fentebb írta már, de sokunkban benne van a kíváncsiság, milyen lehet egy hivatásossal, vagy van olyan titkos vágy aminek a megéléséért fizet is akár.
2020. máj. 28. 19:39
 10/18 A kérdező kommentje:
Nem a kapcsolatunk alatt csinálta, még előttem, különben nem lennénk már együtt.
2020. máj. 28. 19:47
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!