Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csináljátok ezt, fiúk?
Figyelt kérdés
Barátom nagyon sármos, 10 évvel ezelőtt gimiben még az iskola bálkirálya választást is megnyerte. 10-ből minimum 9 lány lefeküdne vele és ezt nem az én elfogultságom mondatja velem. Ennek ellenére bevallotta, hogy egyszer elment prostihoz egy happy finish-es masszázsra. Azt mondja, hogy egyszer jó élmény volt ezt is kipróbálni, de nem értem, hogy minek fizetett azért, amit ingyen is megkaphatott volna. Eddig a fejemben olyan kép élt, hogy a lányoknál nem túl sikeres vagy ronda fiúk járnak csak ilyen helyre.2020. máj. 28. 19:26
1/18 anonim válasza:
Mert miért ne?
Talán azt gondolta, az tud valamit, amit egy kevésbé tapasztalt nő, aki 1-2 pasival volt csak, még nem. Élménynek jó
2/18 anonim válasza:
Nem kaphatta volna meg ingyen senkitől.
3/18 anonim válasza:
Legtöbb pasinak nagy álma kipróbálni egy hivatásossal.
Főleg ha felturbózott szilikon mellek, feszes popsi, stb. várja., és azt csinálhat vele amit csak akar, hiszen kifizette.
4/18 anonim válasza:
Én sem vagyok ronda ember, vonzom a nőket. De én is csináltam már ilyeneket. Nem játszok senki szivével, ha nem tetszik nekem valaki akkor sem fekszem le vele mert őszinte ember vagyok. Prostinál nincsenek érzelmek, lerendezzük egymást és ennyi.
5/18 anonim válasza:
Mert izgatta és kíváncsi volt rá. Segítek, nem csak az úgymond nem helyes pasik járnak prostikhoz. A sikeres, gazdag, jóképű, sportos, határozott férfiak is - persze megfelelő kategóriájú luxusprostihoz. Mindenki másért jár, de nem mindenki jár, s mindenkinél más az oka. Kérdezd meg tőle miért ment el, ne mi tippelgessünk helyette.
6/18 A kérdező kommentje:
Csinos vagyok, rendszeresen edzek, cicijeim is meg vannak csináltatva.
2020. máj. 28. 19:33
7/18 anonim válasza:
Még nem minden, vmi baj mégiscsak van veled
8/18 anonim válasza:
Mert ők olyat tudnak nyújtani, amit mások nem. Nekünk férfiaknak nem minden a külső.
9/18 anonim válasza:
Valaki fentebb írta már, de sokunkban benne van a kíváncsiság, milyen lehet egy hivatásossal, vagy van olyan titkos vágy aminek a megéléséért fizet is akár.
10/18 A kérdező kommentje:
Nem a kapcsolatunk alatt csinálta, még előttem, különben nem lennénk már együtt.
2020. máj. 28. 19:47
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!