Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csináljátok ezt, fiúk?
Figyelt kérdés
Barátom nagyon sármos, 10 évvel ezelőtt gimiben még az iskola bálkirálya választást is megnyerte. 10-ből minimum 9 lány lefeküdne vele és ezt nem az én elfogultságom mondatja velem. Ennek ellenére bevallotta, hogy egyszer elment prostihoz egy happy finish-es masszázsra. Azt mondja, hogy egyszer jó élmény volt ezt is kipróbálni, de nem értem, hogy minek fizetett azért, amit ingyen is megkaphatott volna. Eddig a fejemben olyan kép élt, hogy a lányoknál nem túl sikeres vagy ronda fiúk járnak csak ilyen helyre.2020. máj. 28. 19:26
11/18 anonim válasza:
Honnan tudod hogy azóta nem volt? Aki már egyszer megcsinálta…
12/18 anonim válasza:
Akkor meg mit érdekel? Gondolom neked is megvoltak a magad kis kalandjai. Engedd el! Miért csináltattad meg a cicidet?
13/18 anonim válasza:
Mert ő is olyan akar lenni mint a prostik 😀
14/18 A kérdező kommentje:
Egyszeri alkalom volt, azóta nem járt prostinál. Azzal semmi bajom nincs, hogy sok lánnyal volt előttem, de ezen kicsit megütköztem. Nekem is voltak egyèjszakás kalandjaim, kapcsolataim előtte, de szerintem ezzel a legtöbb ember így van. A melleimet 3 éve csináltattam meg magam miatt, mert csak B-sek voltak és dúsabbakat szerettem volna.
2020. máj. 28. 19:54
15/18 anonim válasza:
Annyit még válaszolj meg, persze ha nem titok, milyen a szexuális életetek most? Milyen sűrűn keféltek, vagy nyal-e puncit, ilyenek. Azért kérdem, mert a srác túl tökéletes. Van-e valami amit nem tesz meg neked, pld popsinyalás?
16/18 A kérdező kommentje:
Nem gondolom, hogy ez a kérdéshez tartozna, de válaszolok. Kölcsönös orális kényeztetés naponta van, szexelni heti 3-4-szer szoktunk a pirosbetűs napokat kivéve. Nincs olyan, amit szeretnék, de ne tenné meg nekem vagy fordítva.
2020. máj. 28. 20:00
17/18 anonim válasza:
Túl tökéletes, steril... oké, hol a a hiba?
18/18 anonim válasza:
Miért érdekel téged hogy a kapcsolatok előtt mit csinált és mit nem??? Te írtad, volt alkalmid is, remélhetőleg neki is neked is volt annyi eszetek hogy óvszert használtatok. A múlt a múlt része. Már megbocsáss, de bízzál már annyira magadban hogy nem ezen pörögsz, hanem a jelennel és a jövővel foglalkozol inkább.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!