Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
11/15 anonim válasza:
Baj, mert csak szeretsz, de nem tudsz...
12/15 anonim válasza:
Dehogy baj,néha lehet nagyon érdekes, de nem annyira kielégítő.
13/15 anonim válasza:
Nem baj.Én kipróbálnám,vagyis itt nemrég próbáltam,de az volt az érzésem nem csaj az illető,így kicsit fura lett a végére,el is tűnt köszönés nélkül.Egyszer talán összejön,egy idegen csajjal.És nem csak én írom,hogy mit csinálok vele,mit szeretnék,hanem ő is beszáll magától,és együtt irányítjuk az egészet.De lehet ez már nem lesz,és holnaptól nem is akarom.
F
14/15 anonim válasza:
Én egyszer egy külföldi csajjal csináltam ilyet, angolul. Kicsit érdekes volt így, de baromi jó. Küldtünk képeket, videókat is egymásnak közben. Épp lehetett volna videóhívás is, de így szerintem érdekesebb volt.
15/15 anonim válasza:
Ezt az oldalt a tinik uralják, s ők nyilván úgy tartják, hogy nem baj. Szerintem viszont a valódi élettől, s a valódi kommunikációtól fényévekre van, és miután könnyű megszokni, az amúgy gyalázatosan gyenge kommunikációs készségedet tovább rontva teljesen elzárja az utat a valódi, hús-vér partner megszerzésétől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!