Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A "pisi szex" egyáltalán nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A "pisi szex" egyáltalán nem elfogadott?

Figyelt kérdés

Barátnőm szerint undorító, ami kicsit elkeserített, mert ki szeretném majd egyszer próbálni.

Ti hogy viszonyultok hozzá?

2020. máj. 25. 22:10
A kérdező szavazást indított:
Adni (N)
Kapni (N)
Adni (F)
Kapni (F)
Egyik sem. (N)
Egyik sem. (F)
60 szavazat
 1/9 anonim ***** válasza:
85%

adni-kapni is bizonyos szinten

nekem volt partnerem aki bevállalta, sőt van aki még popsiba is engedte volna

F

2020. máj. 25. 22:11
 2/9 anonim ***** válasza:
80%
Én adni is szeretek, és kapni is csuda jó!
2020. máj. 25. 22:14
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Sub vagyok, emiatt izgatna ha a párom rámengedné. De nagyon elszörnyedt mikor poénosan bedobtam a témát
2020. máj. 25. 22:15
 4/9 anonim ***** válasza:
24%

sub vagyok szintén de undorìt.

Páromat is.

n

2020. máj. 25. 22:31
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez még elfogadott, és amúgy is amíg a négy fal között mind a két félnek tetszik, miért is ne?
2020. máj. 25. 22:44
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Tudom, hogy elvileg beteg dolog de kapni kipróbálnám de nagyon. Adnék is de az nem lenne sztem olyan jó. 23F Így anonimban leírom. De az sem kizárt szerintem, hogy normálisnak számít. Szerintem nem lehet egyértelműen behatárolni, hogy ez normális e vagy sem. Az biztos, hogy sokak szerint undorító de van aki szerint ha mindkettő akarja...
2020. máj. 25. 22:57
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Ha az ember túlfűtött szexuálisan, akkor nagyon-nagyon sok minden belefér!

A legjobb haverom elzárkózik az ilyesmitől.

A neje meg megőrül az ilyen "perverziókért"

A barátom megengedte, hogy a nejével kipróbáljam.

Nekem nagyon bejött - nem csak a neje - hanem az egész "aranyesős" játék.

Pedig soha sem hittem volna, hogy valaha képes leszek ilyesmire.

2020. máj. 25. 23:46
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Én régóta űzöm, nekem az elvem az az, hogy bármit szexualitás témakörben nem megbeszélni kell, hanem rápróbálni, de csakis agyonizgatott lelki-testi állapotban. Teljesen más a megitélés-megélése mindennek itt igy irkálva beszélni róla, mint amikor benne van az ember olyannal, akit imád.

Szóval én 20-onéve pisilek lányokra, -nak, olyan halálfinoman, pl. zuhany alatt a kezébe adom és úgy, vagy a combjára, vagy ha áll a farkam akkor felfelé a hasára stb stb. És mivel tudom, hogy a szeretkezés közbeni-utáni pisilésnek mindig édeskés az ize, igy a kezemre is szoktam és lenyalatom az ujjamról a lánnyal. Aki elég nyitott volt minderre, annak mindnek izlett lenyalva az ujjamról, mert tényleg édeskés finom az ize.

Innen már csak egy lépés, hogy ő is lelocsoljon.

Ilyen egyszerű.

Sok lány volt az életemben, örökbohém módon élek, csak kettő volt amelyik azt mondta, de csak utána !!!, hogy neki nem jött be.

Hagyjatok a higiénia dumával, mert nem érdekel. A busz-metró kapaszkodója fertőzőbb, mint az egymás pisije.

És igenis atomszép látvány és érzés, amikor egy lány guggol a hasam-farkam felett hátradőlve és gyönyörű ivelt sugárban landol rajtam és az arcomon az egész.

2020. máj. 26. 06:45
 9/9 anonim ***** válasza:

Nekem sincs bajom vele. Imádom azokat a lányokat akik ezt bevállalják.

Teljesen izgalmi állapot függő egyébként,semmi rossz nincs benne.

2020. máj. 26. 08:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!