Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Az átlag mai fiúk-lányok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az átlag mai fiúk-lányok mikor vesztik el a szüzességüket?

Figyelt kérdés
Nyilván nagyon változó, de egy átlag biztosan van. Nagyon sok 15 év körüli állítása és viselkedése szerint már nem szűz, sokkal többről hallok, mint olyanokról, akik később vesztették el.. de mégsem hiszem, hogy tényleg 15 körül a legtöbben már szexeltek. Egy 14-15 éves számomra még olyan kicsi ehhez.. Szerintem csak a legtöbbek szája nagy. Vagy tényleg már ilyen korán elveszti a többség? Ha nekem kéne átlagot saccolni, 17-et mondanék. Vagy csak el vagytok tájolva, és a többség addig nem képes tartani magát?

2020. máj. 25. 19:55
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Nem számít az átlag - s ne is akarj átlagos lenni, a szex nem megfelelési kényszer, hanem azért csináljuk hogy jóóóó legyen :) (azért ne 13 évesen kezd el)
2020. máj. 25. 21:23
 12/21 anonim ***** válasza:

“ Egy 14-15 éves számomra még olyan kicsi ehhez.. ”

kicsi...uhum :D

2020. máj. 25. 21:39
 13/21 anonim ***** válasza:

14 évesen vesztettem el

22n

2020. máj. 25. 22:15
 14/21 A kérdező kommentje:

Köszi, nyilván én is tudom, hogy vannak, aki 13 vagy akár még korábban már szexelnek, és van, aki 25-30-akárhány évesen is szűz, nem ezekre a szélsőséges példákra voltam kíváncsi, amit többen írtatok. Az átlag érdekelne, amit persze senki sem tud pontosan megmondani, de pontosítva akkor az érdekelne, hogy ti mit gondoltok átlagnak ma. Valóságos átlagnak. Volt, aki 15-18 évet írt, de jó lenne szűkíteni azt az átlagot, mert nagyon nem mindegy, hogy 15 vagy 18. Ebben a korban, ebben a témában néhány év nagy különbség. Alapból én is úgy gondolom, az a fontos, hogy az emebr késznek érezze rá magát, és embere válogatja, hogy ez mikor jön el. Egy átlag viszont mégis kell, hogy legyen.

A 14-15 éves még kicsi dolgot úgy értettem, hogy bár tudom, hogy a mai 14-15 éves (lányok elsősorban) kis "picsák" és ezt minden bántás nélkül írom, de ettől függetlenül nem gondolom, hogy a többség ténylegesen elveszti ilyenkor a szüzességét. A legtöbb szerintem csak vágyik rá, próbálgatja a határokat, illetve esetleg "menőzésből" azt mondja, már megtette, de valójában véleményem szerint még nem felkészültek és félnek is, nem teszik meg, nem akarják a lelkük mélyén és várnak még 1-2 évet. Ismétlem, vannak kivételek, nem kevesen, de továbbra is a többségről és átlagról beszélek.

2020. máj. 25. 22:20
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Talán 15-18 ahogy írta valaki. De nem mindegy? Lényegtelen, hogy mikor veszti el valaki ha készen áll rá akkor mindegy, hogy mikor. Sajnos sokan túl hamar vesztik el na de nem a koron múlik, hogy 16 vagy 18. Én 18 éves korom vége fele jártam de 13 évesen is nagyon akartam volna. 23F
2020. máj. 25. 22:21
 16/21 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom... Annak idején (30-40 éve, amikor még volt erkölcs) a fiúk 15-16 évesen még John Wayne háborús filmjeit nézve a hős katona szerepére vágytak, nem pedig a punciba mártották a kis farkukat, a lányok pedig főzni tanultak, nem pedig péniszt fogdostak. Valami marhára elcsúszott itt, ha 15-16 éves gyerekek már szexelnek, nem pedig játszanak, fociznak vagy moziban ülnek. Nem normális ez a szexuális liberalizáció. Az emberek nem tanulják meg a létfontosságú dolgokat, nem művelődnek, ehelyett egy olyan dolgot élnek meg, amire még bőven ráérnek felnőtt fejjel, és nem is olyat, ami az életük szempontjából oly fontos lenne.
2020. máj. 26. 00:39
 17/21 anonim ***** válasza:

Kedves utolsó, igazából nem hiszem hogy bármi annyira elcsúszott volna. Régen is megvoltak ezek, szimplán nem a nyilvánosság előtt, mert akkor még nem lehetett kimondani. Gondolj csak bele. 17-18 évesen akkoriban már férjhez mentek a lányok és 20 évesen már majdnem hogy vénlánynak számított valaki. Jó ez már inkább a 40 éve mint 30, de akkor is. Mindig is így működött, az egyetlen különbség csak az volt, hogy mennyire lehetett erről nyíltan beszélni. Mondhatod, hogy nem így van, de akkor mégis kinek szólt az a megannyi népdal és gyermekjáték, ami burkoltan szexuális tartalommal van töltve..?! Kétlem, hogy azok találták volna ki, akik azt sem tudják miről van szó.

Amúgy, hogy a kérdezőnek is válaszoljak, ha konkrét számot szeretnél hallani én 17-re tenném a voksomat átlagnak, ugyanis igen sok a fiatal, de mint minden átlag esetén itt is vannak kiugró magas értékek amelyek felfelé húzzák az átlagot.

2020. máj. 26. 01:08
 18/21 anonim ***** válasza:

Az én dédnagyapám 22 éves korában nősült, előtte megjárta a második világháború csatatereit, plusz a falusi lét nehézségeivel is meg küzdött, nagyapám is szintén 22 évesen nősült, előtte kitanulta a villanyszerelés csínját-bínját, apám 27 évesen vette el anyámat, előtte ő is leszolgálta a maga idejét a hadseregben, és külföldön is dolgozott, lefektetve a karrierje alapjait. Amit meséltek, egyikőjük gyerek/kamaszkorában sem volt jelen a szexualitás (na jó, fateromnak lehet), és még is, boldogan éltek felnőttként, nem siették el a dolgokat, és értéket is raktak le az asztalra a szex előtt. A mai fiatalság előbb akar kapni, és utána adni, ez itt a gond, nem feltétlen a szexualitás kérdése. Egyébként, szerény véleményem szerint, a korai szexuális tapasztalás káros, hisz egy 16 éves még nem tudja úgy kezelni, mint egy 20 éves. Ki tudja, hogy éli meg egy kamasz a csalódást, lehet egész életére ki fog az hatni. Egy 15-16 éves még gyerek, és nem feltétlen jó, ha abban a korban már lát vaginát/péniszt.

2020. máj. 26. 01:22
 19/21 anonim ***** válasza:

Nalunk az osszes baratnom 17 evesen vesztette el.

22/L

2020. máj. 26. 09:32
 20/21 anonim ***** válasza:
52%
Talán a lehető legrosszabb megfogalmazás az elveszteni... a szüzességet nem elveszteni kell. Ez nem olyan mint mikor elveszítesz valami fontos dolgot. Nem szabad erről szólnia. Az első szexuális élménynek egy pozitívumnak kell lennie. Nem szabad hogy elvegyék, sokkal inkább magunknak kell döntenünk arról, hogy átadjuk-e ezt a kincset valakinek. De nem csak a szüzesség kapcsán, hanem bármelyik másik partnerrel is, ha esetleg az első személy nem marad velünk. A mai lányok korán érnek. Lehet hogy valaki mát 16 évesen úgy gondolja, hogy felelősségteljesen tud dönteni erről és szeretetből átadja annak akit szeret, és aki viszont szereti. Ezzel szerintem nincs is gond. Pusztán nem szabad ilyen negatív fogalmakat társítanunk hozzá, hisz a szüzesség nem egy teher, hanem egy kincs amit elveszíteni fájdalmas, de önként szívből átadni egy fantasztikus érzés.
2020. máj. 26. 09:54
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!