Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ettől beindul egy pasi vagy inkább zavarba jön szex előtt?
Figyelt kérdés
Férfiak!, zavarba jöttök ha szex előtt ,például ha leveszitek a felsőtöket a nő elkezd bókolni nektek hogy milyen jól néztek ki, milyen szexik vagytok? Vagy még jobban felizgultok?2020. máj. 24. 14:33
5/14 mikeXxX válasza:
1000x keményebb duma kell hogy valaki zavarba hozzon ez nekem talán kb az észre sem venném kategória.
6/14 A kérdező kommentje:
1, miért szánalmas?
2020. máj. 24. 14:58
7/14 Gymnospermatophyta válasza:
A dicséret jó. Szerintem és számomra. :) De alighanem a legtöbb embernek jól esik. Az, hogy ki lesz tőle zavarban, szerintem emberfüggő. De lehet ha oda kerül a sor már nem sokan, nem tudom.
8/14 anonim válasza:
Én nem szeretem, ha megdicsérnek és én sem szeretek dicsérni. de biztosan van, akit beindít.
9/14 A kérdező kommentje:
8,miért nem szereted ha megdicsérnek?
2020. máj. 24. 19:15
10/14 anonim válasza:
"8,miért nem szereted ha megdicsérnek?"
Még jó, ha az ember válaszol a kérdésre és lepontozzák.:(
Valahogy nem imponál nekem, ha a lány így megdicsér, olyan, mintha én azt mondanám neki, hogy de jók a csöcseid, ami lehet, hogy neki sem esne olyan jól. Olyat mondtam már hogy de szép a szemed, nekem is mondtak, na az tetszett és jól esett. Romantikusabb típus vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!