Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, mik a minimális pénzügyi elvárások pasikat illetően?
Oké, oké, nem érdekel senkit a pénz, tudjuk. Nem ferrari, luxusvilla és társairól beszélek, hanem ami a mindennapokhoz szükséges.
Kort is írjatok.
7-es válaszolóval értek egyet.
Nincs jó gazdasági helyzet itthon, sokan nem keresnek jól, de nem tudnék olyan férfival komolyan tervezni aki önmaga nem keres annyit, hogy a családjáról gondoskodni tudjon.
Legyen kb olyan anyagi helyzetben, amilyenben én. Ha kevesebbet keres vagy alig van vagyona az hosszabb távon konfliktusokat fog szülni, esetleg nem érzi majd magát Férfinak a kapcsolatban ha mindig én fizetem a nagyobb kiadásokat, az én lakásomban lakik stb. Szerintem ez érthető. Nem muszáj szellemi munkát végeznie (mint én), felőlem lehet teljesen más is, ha kb olyan anyagi helyzetben van általa, mint én.
Az 1-gyes egyébként jól leírta, fontos, hogy tudjon bánni a pénzzel, ne szórja el. Élvezze amit csinál és akarjon fejlődni (nem csak a pénz miatt). Ellenben az se jó ha valaki túl fukar, sose akar semmire költeni. A pénz azért van hogy élvezzük az általa adott lehetőségeket.
13.:
Pénzügyileg azt várhatod el egy nőtől, hogy legyen munkája és figyeljen oda a pénzre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!