Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, mik a minimális pénzügyi elvárások pasikat
illetően?
Figyelt kérdés
Oké, oké, nem érdekel senkit a pénz, tudjuk. Nem ferrari, luxusvilla és társairól beszélek, hanem ami a mindennapokhoz szükséges.
Legyen becsületes munkája, ne legyen pénzölő káros szenvedélye, és tudjon is bánni a pénzzel. Legyen motivált hogy változtasson az életén, ha kell több munkával, stb. Ha ezek közül valamelyik hibádzik, menekülj !
2020. máj. 24. 13:18
2/14 anonim válasza:
Havi 500 körül nincs gond. Ezt meg bárki tudja teljesíteni.
2020. máj. 24. 13:19
3/14 A kérdező kommentje:
2-es elárulod a titkot?
2020. máj. 24. 13:22
4/14 anonim válasza:
#1: ez elfogadható, de miért kéne mindig, minden férfinak változtatni az életén, ha van egy nyugis, korrektül fizető munkája? Én konkrétan leszarom a pénz harácsolást, és mégis kiegyensúlyozott életem van. Ami nem azt jelenti, hogy nincsenek terveim, céljaim. Épp csak nem a pénz körül forgok, illetve nem akarok imponálni ilyen téren egy nőnek se, csak azért, hogy emiatt szeressen illetve villogjon a barátnők előtt, hogy a Gergő 500 nettót hoz haza, 6 lábon áll. Igaz, hogy mondjuk melléd kefél 2 nővel, meg egy gyökér, de a státusz elengedhetetlen. De nem is kell, hogy melléd menjen, viszont akkor is látástól vakulásig dolgozik, nem élvezi ki a pénzét, amit megkeres. Számomra ez egy idegen életfelfogás. Szabadnak lenni jobb. 🙃
2020. máj. 24. 13:23
5/14 anonim válasza:
A minimálbért keresse meg, a többi nem számít mert én is dolgozok.
2020. máj. 24. 13:27
6/14 anonim válasza:
19L, ez lemaradt. 5-ös voltam.
2020. máj. 24. 13:28
7/14 anonim válasza:
Férfiként teljesen megértem, ha egy nőnek vannak elvárásai ezen a téren.
Sok nőnek azért nem lesz gyereke, mert olyan férfit választ, aki nem tud biztos hátteret biztosítani a családja számára. Támogatni kell a nőket abban, hogy sikereket érjenek el a hivatásukban, mégis úgy érzem, hogy a biztos háttér megteremtése nagyobb részben a férfi feladata.
2020. máj. 24. 13:52
8/14 anonim válasza:
Kb ugyanannyit keressen mint én.
2020. máj. 24. 14:13
9/14 anonim válasza:
Az alap, hogy ne huzza le a not, ne uljon es egyen nala ingyen. Jol kereso ferfiak is meglepo szamban csinaljak.
Ne legyen olcsojanos, mikor olyasmire ragja a szart, aminel tobbet elkolt olyanra, ami neki erdekes. Ertem ezalatt programok hanyagolasat csak azert, hogy ne kelljen penzt koltenie a no miatt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!