Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Minden szex, orál előtt le...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden szex, orál előtt le szoktatok fürödni?

Figyelt kérdés

Vagyis férfi vagyok szűz szóval ezért érdekel.

Ha nem fürdök le akkor tuti nem fogja egy nő sem lecuppantani a farkam illetve nem is tehetem be nekik?

Nem gettó meg hajléktalan csajok válasza érdekel, hanem inkább a vonzó 6/10es csajok feletti válasza.

Én hetente 2x fürdök azért érdekel. Egyszerűen nem izzadok és nem piszkos a munkám sem, és nem C betűs férfi vagyok.

Sőt olyan időszakom is volt mikor nem melóztam hogy heti 1x fürödtem, akkor sem voltam büdös.

2020. máj. 24. 12:59
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
100%
Azért mert rád száll a por ember, attól még koszos vagy hogy nem vagy büdös.
2020. máj. 25. 10:38
 22/30 anonim ***** válasza:
100%
Igénytelen vagy! Az nem jutott eszedbe hogy megszokod a szagod? Mások nem feltétlenül mondják ki, hogy bűzlesz b@szki!
2020. jún. 3. 21:27
 23/30 anonim ***** válasza:
100%
Attól, hogy a farkad megmosod a gatyából kivéve, az ágyékod még büdös marad. Hajlat, onnan is szaglik. Az egy dolog, hogy a saját bűzöd nem érzed, más viszont igen.
2020. jún. 9. 17:32
 24/30 anonim ***** válasza:
100%
Loool, nem tudok aludni, és ezt találom, fúj már xD Ha csak a farkad mosod de a s3gged nem, meg semmi mást sem az attól még büdös marad. Heti kettő nagyon kevés, hónalj, hát, nyak? Attól mert nem izzadsz még ugyanúgy büdös vagy és ragad rád a kosz. Halál igénytelen, én se nyúlnék hozzád, de még bottal sem... Egy 2-3 perces zuhanyra meg ne mondd már hogy vízpazarlás, de lehet te órákig pacsálsz nagy ritkán pont amiatt mert nehezen jön le rólad a több napos szutyok. Agyam eldobom....
2020. jún. 10. 04:07
 25/30 A kérdező kommentje:
Nekem nincs zuhanyzóm. Fürdőkádam van és nekem kb. 30 percet vesz igénybe egy fürdés vizet meg úgyszintén nem keveset, mert nem 1 cm vizet engedek az aljába. Bele a fürdőhab és ki sem látszódom a habból 🙂 Sajnálom ha valakinek nem tetszik ez van.
2020. jún. 10. 08:20
 26/30 anonim ***** válasza:
100%
Jaj, a fürdőkádban is lehet zuhanyozni xDDD
2020. jún. 10. 13:38
 27/30 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, nekem is fürdőkád van, napi 2x zuhanyzom benne
2020. jún. 10. 17:59
 28/30 anonim ***** válasza:
100%

Nos igen, ennyi büdös kosz leázatásához valóban nem elég 1 cm víz a kádban.

2020. jún. 10. 20:39
 29/30 anonim ***** válasza:
100%

Vicces, hogy igénytelen majomként neked igényeid vannak azért...Mi az, hogy legalább 6/10-es csajok válasza érdekel? Miért vársz el bármit is, mikor te az alapvető higiéniára képtelen vagy adni?

Vajon miért vagy még szűz? 🤔

Mellesleg az, hogy (állítólag) a farkad megmosod mindennap, édeskevés. Hónalj, láb!!!, segg is alap. Akkor is, ha semmilyen izzadást nem észleltél magadon. Képzelem, milyen szagod lehet így a kánikulában...

2020. júl. 4. 18:50
 30/30 anonim ***** válasza:
100%
Egy borz lehet hogy elmondaná mellette a miatyánkat.. xD
2020. júl. 7. 19:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!