Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zavar ha a pasi szex után benyögi, hogy "és neked jó volt?"
Aki nem képes kommunikálni, hogy valami jó neki, vagy nem jó neki, vagy szeretne valamit kipróbálni, annak sok esélye nincs a jó szexre.
A partnert azért kérdezem meg, mert nem kurni akarok, hanem szeretkezni és azt akarom, a másiknak is jó legyen.
Én is a kérdezővel értek egyet akkor ha ez a kérdés minden együttlétnél feljön. Én is megkérdem néha, h a kapcsolat elején, h jó volt-e, akae vmit cserélni. Ki tetszett mi nem...stb
Mond el neki h zavar ha mindig felhozza a témát.
Mondjuk még mindig szerencsésebb vagy sokan mások. :)
Nem mindneki képes kiolvasni a másikat és nem minden nő kelti fel a 10 kilométeres körzetben az utolsó alvó embert is. Vannak, akik csendben élveznek remegősen. Vannak, akik úgy élveznek el, hogy észre sem venni az első néhányat.
A kommunikáció alapvetően a kapcsolat és a jó szex része.
Aki nem hajlandó kommunikálni, az miért nem?
Akkor biztosan az önértékeléséhez kell a visszaigazolás, hogy jó az ágyban.
Nem esik nehezemre megmondani neki, hogy jó volt, csak érdekelt hogy más is kérdezi-e, és ha igen miért.
És szóltál neki erről?
Beszéltél vele erről?
Szoktam neki mondani összebújáskor, hogy ez nagyon szuper volt, élveztem, hogy jól érezze magát.
De hogy hozzam fel? Előre érzem, hogy sértődés lenne belőle.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!