Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Erre most mi lett volna a jó reakció?
(ismerősömről szól a kérdés, amit ő írt azt másolom be)
Randiztam egy anyukával akinek van egy 5 éves kislánya. Mivel nem tudta megoldani a gyereket így nála találkoztunk. Bemutatott a lányának, köszönt, odaadtam a csokit, aranyos volt. Rá félórára ülünk az asztalnál beszélgetünk, a lány a nappaliban csinált valamit, nem is figyeltem. Anyuka kimegy a konyhába kávét főzni. Kislány odajön:
- Neked nagy a kukid? Mert ha nagy, akkor anyu nem fog szeretni, mert utána fáj a feneke.
Hát a randin a kínos csöndet bármikor feloldom, de itt vagy 10mp-re lefagytam. A kislány meg komoly szemekkel várta a választ.
- Majd megoldjuk nyugi, nagyon szép anyukád van.
- Hát jó - és visszaszaladt a nappaliba.
A randipartnerem szerintem hallotta a beszélgetést, mert nagyon vörös arccal jött a kávéval.
- Aranyos kislányod van - És a fél bögre kávét 1 húzásra lehúztam.
Erre mind a kislány, mind az anyuka felé szerintetek mi lett volna jobb reakció? :D
LOL😂😂😂
Én amúgy elfondolkodnék hogy egy kislány miért tud ilyeneket? Értem én hogy manapság jobban jön a content a gyerekekhez, meghogy tudják mi a "kuki" eddig oké, de hogy miért tud olyat a gyerek ha nagy az az anyjának fáj?? Ilyet miért mond el a gyerekének egy szülő?
Teljesen jó reakció, a kislány nem tudja miről beszélt. Az más kérdés, hogy honnan tudja... (nem a gyerek előtt kell megbeszélni a szexuális élet kérdéseit).
Legközelebb úgy találkozz a randipartnereddel hogy nincs otthon a kislány :D A lakásban már voltál, az életébe beengedett, a bizalom megvan - hát akkor döntsd el mit szeretnél tőlük és rajta, előre a gólvonalig :)
ismerősömről szólt kérdés nem rólam, de majd erről el akar beszélgetni a nővel, csak nem az első randin
amúgy meg ha a saját példámból indulok ki, én is elég sokat tudtam a szüleimről és rokonaimról, mert amíg kicsiként mi a háttérben játszottunk, ők ugye beszélgettek és nem vagyunk süketek
Na hát akkor én is mesélek egy sztorit. Tini voltam még és hát unokatesóm kisfiával össze voltunk nőve. Imádtam, együtt is fürödtünk néha, játszottunk a kádban, fröcsköltül ki a vizet, ilyenek. Még épp megtanult beszélni. Az első fiúm jött először anyámékhoz. Ez a kis rohadnék odaszalad és azt mondja neki, rám mutogatva; Háhá, rózsaszín a puncsija
Nos én is csak vörösödtem, mást nem nagyon tehettem 😂
Ez beleégett az agyamba 😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!