Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk/Lányok! Nagy méretű farok tényleg ilyen?
Kíváncsi vagyok azoknak a véleményére akiknek tényleg hosszú a méretük. Milyen volt a barátnőtök reakciója? illetve lányok, nektek mi volt a reakciótok? Milyen volt esetleg utána egy kisebbel együtt lenni? vagy előtte egy kisebbel és utána egy nagyobb?
Nem állok egyik párthoz sem, csak kíváncsi vagyok.
Átlagon felüli vagyok, de nem tartom nagynak.
Inkább akkor érződik nagynak, ha együttlét van, és tövig tolom és már érzi a másik, hogyha egy picivel is nagyobb lennék, már fájna. Szóval épp tökéletes.
+ a formámhoz passzoló pózt veszek fel a másikkal, amivel még élvezhetőbb mert így jobban érem a g-pontját behatoláskor, utána mindig el voltak alélva.
Nálam tinédzserként okozott problémát, mert tetszett a lányoknak szemre, de nem igazán élvezték.
Azóta egyre jobbak a reakciók, sőt, volt olyan lány, aki azzal írt rám, hogy 17-18 évesen nem tudta megfelelően élvezni, de most megpróbálhatnánk megint.
29/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!