Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csak egy éjszakára kellek mindenkinek?
Nem a szavam járása az online pajzánkodás. Olyan kapcsolatba kerülök valakivel akkor persze, de 0 bizalmi alapon nem. Amolyan fagyi visszanyalnak mondanám, hogy probalják elhitetni velem,csakhogy belemenjek a játékba.
Különösebben direktben semmilyen oldalon nem ismerkedek. Facebookon ha jelölnek akkor úgy... instagrammon nyilvanos a profilom ott szoktak reagálni a napomra, ilyenek abból meg beszélgetés, viszint ezek a beszelgetések is akkor mennek ha rakok ki vmi képet. Különben 1 nap után eltünnek
bárcsak minden csaj ilyen könnyen rázhatná le a pasikat, hogy 1 nap nem raknak ki képet :D
szóval nyitott vagy ismerkedésre, csak eddig nem talált meg a megfelelő személy :)
Hát... minden vagyok de átlagos nem... viszint vannak ragaszkodóbb parazita tipusok is... de hogy azok mit akarnak mai napig nem tudom.
Hát lehetséges. Privátban elküldöm, ha nem probléma, hogy ott
Miben vagy átlagtól eltérő?
Jöhet privátban.
A #14 hozzászólásod és a kérdés alatti magyarázat szöges ellentétben van. Első (tehát leghangsúlyosabbnak szánt) tulajdonságodként azt írod, hogy átlagosnak nevezed magadat. Majd a #14-ben, hogy minden vagy, csak átlagos nem.
Lehet, hogy éppen ez okozza a kudarcokat, hogy összevisszaság van az önértékelésedben? Ezt meg lehet érezni, és elszántság kell hozzá, hogy felvállalja a partner.
Adott egy teljesen hétköznapi értelembe vett átlagosság. Gondolok ez alatt első körben arra,hogy nem pakolom ki mindenem.
Aztan van a második kör, hogy azért lányos őltözködés, viselkedés stb. Na abban az értelemben már nem átlagos
Sztem alapból eddig csak ilyn pasikat fogtál ki akik csak pár menetet akartak tőled. Ez nem a te hibád nyugi.
L
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!