Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért csak egy éjszakára...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csak egy éjszakára kellek mindenkinek?

Figyelt kérdés
Átlagosnak nevezném magam. Persze bizinyos szinten különcködök, de nem olyan kirivóságra gondolok, ami szexuális célzás... gondolok arra, hogy sose rakom ki a mellem (nincs is nagyon) se a fenekem... alacsony is vagyok az átlaghoz képest... meg teltebb is. Egyszerüen evek óta tapasztalom, hogy komoly kapcsolatra senkinek se kellek... ebből adódoan az ismerkedés se hosszú folyamat nalam mert leesik, hogy kik azok akik csak pár kalandot akarnak és szép lassan elvállnak útjaink... az lenne a kérdésem, hogy mindez miért?

2020. máj. 21. 01:22
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
100%

A teltebb alak lehet gond, sokaknak nem tetszik. Nekem pl speciel a teltebb a vonzó, viszont van a teltebb alkatnak 1 nagy hátránya, hogy sokan baromira önbizalom hiányosak és ez kb meg is mérgezi az egészet, mind szex, mind komolyabb téren. Sajnos tapasztalatból mondom.

a belsődről nem írtál semmit, azért az elég fontos szempont!

2020. máj. 21. 01:24
 2/25 anonim ***** válasza:
100%

Hát ezt nem tőlünk fogod megtudni:/

De egyébként attól még, hogy kalandot keresnek, nem kell őket elhajtani. Hagyd csak, hadd teperjenek, randihelyszín az legyen mozi meg akármilyen program, ami "semleges" és publikus terület.. azaz normális randi.. Lesz olyan akinek megéri majd energiát belefektetni:)

2020. máj. 21. 01:26
 3/25 anonim ***** válasza:
100%
Üdvözlet a való világban! A férfiak többsége alkalmit, könnyed szexet keres, akkor is ha átlagos ha nem. Te pedig eldöntöd hogy akarod-e vagy sem, ezen nem kell keseregni, meg a Dunának rohanni. Biztos van olyan is, aki nem csak alkalmit keres, csak észre kell venned őket a próbálkozók tömegéből.
2020. máj. 21. 01:33
 4/25 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat. Nem egyböl küldtem el öket. De amikor jött az "első alkalomkor nem adom meg magam" kijelentésem már jött, hogy pedig olyan perverznek tünök,meg biztos élvezném hisz lejön az írásomból.

Belülről, hogy milyen vagyok... korabban voltak őnbizalom gondjaim nagyon is, mostmar elég ritka, de előfordul. Néha túlzottan kedves vagyok... az utolsót is odaadom ha ugy van ismeretlennek is, amilyen könnyű olvasni a szavaimból, személyesen a mozdulataimból annyira nehéz is a kifejezéseimből... stb. Rossznak mondható tulajdonságom, hogy aki viszont közelebb férközik hozzám, könnyen manipulálom, de odáig a legtöbb tag el sem jutott.

2020. máj. 21. 01:33
 5/25 anonim ***** válasza:
100%

mondjuk ha manipulálsz másokat akkor sokan menekülnek amit nem csodálok

nem lehet, hogy túl görcsösen keresel? és akik nem tudnak megfelektetni azok úgy gondolják, hogy "ez így nagyon nem éri meg"?

2020. máj. 21. 01:37
 6/25 anonim ***** válasza:
76%

Jellemzően ez a jelenség akkor áll fent a csajoknál, amikor vagy csak a nagyon jó pasikat veszik észre, vagy nem tudnak szexnél többet nyújtani.

Az írásod alapján, te lehetsz a kakukktojás. Normálisan fogalmazol, értelmesnek és összeszedettnek tűnsz, lelkizősebbnek. Nem lehet, hogy nagyon rossz helyen próbálkozol, ahol nincsenek komolyabb srácok?

Az alkatnak szerintem nincs köze a dologhoz. Nekem is bejönnek a telt csajok és ahogy észrevettem, még sok más pasinak is.

2020. máj. 21. 01:37
 7/25 A kérdező kommentje:
Igazság szerint alapból a párkeresés nagyon nem izgat... persze vannak pillanataim, amikor mindenütt a szerelmes dolgok jönnek szemben, hogy na, ez de jó lenne... az zavar, hogy ilyenek talának meg. Persze,elgondolkodtam rajt, hogy én vagyok rossz közegben... de ezek internetes dolgok. Társkereső oldalakat nem használok. Illetve a korábbi manipluálásra visszatérve, azt igen kevesen tapasztalták... nem is a legnegatívabb értelemben használtam (leghétköznapibb dolgok is lehetnek maniplulációk) ami pedig talan a legfontosabb, az alanynak fel sem tünt.
2020. máj. 21. 01:42
 8/25 anonim ***** válasza:
Milyen oldalakon ismerkedsz és milyen célból?
2020. máj. 21. 01:43
 9/25 anonim ***** válasza:
mire gondolsz manipuláció alatt?
2020. máj. 21. 01:43
 10/25 anonim ***** válasza:
100%
Az ismerkedés kezdeti szakaszában bénázol. Leírod hogy a szavaidból lejön hogy perverz vagy,vagyis már előre felcímkéztek, és e szerint fognak viselkedni veled. A fickó miután már előre eltervezte miféle vad gondolatoknak ad helyet a testeden, megkapja azt hogy te nem vagy ilyen. Persze még próbálkozik hátha kéreted magad, majd miután rájön hogy itt nem lesz kikötözős szex, lelép. Ne mutass többet mint ami vagy. Férfiként ugyanezt tenném mint ők. Előadod magad, erre nem azt kapom amit várok tőled. Ezek után a személyiségednek kell hogy lebilincseljen hogy ott maradjak. Talán nem ez történt ,vagy csak szexig terveztek veled... passz.
2020. máj. 21. 01:48
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!