Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csak egy éjszakára kellek mindenkinek?
A teltebb alak lehet gond, sokaknak nem tetszik. Nekem pl speciel a teltebb a vonzó, viszont van a teltebb alkatnak 1 nagy hátránya, hogy sokan baromira önbizalom hiányosak és ez kb meg is mérgezi az egészet, mind szex, mind komolyabb téren. Sajnos tapasztalatból mondom.
a belsődről nem írtál semmit, azért az elég fontos szempont!
Hát ezt nem tőlünk fogod megtudni:/
De egyébként attól még, hogy kalandot keresnek, nem kell őket elhajtani. Hagyd csak, hadd teperjenek, randihelyszín az legyen mozi meg akármilyen program, ami "semleges" és publikus terület.. azaz normális randi.. Lesz olyan akinek megéri majd energiát belefektetni:)
Köszönöm a válaszokat. Nem egyböl küldtem el öket. De amikor jött az "első alkalomkor nem adom meg magam" kijelentésem már jött, hogy pedig olyan perverznek tünök,meg biztos élvezném hisz lejön az írásomból.
Belülről, hogy milyen vagyok... korabban voltak őnbizalom gondjaim nagyon is, mostmar elég ritka, de előfordul. Néha túlzottan kedves vagyok... az utolsót is odaadom ha ugy van ismeretlennek is, amilyen könnyű olvasni a szavaimból, személyesen a mozdulataimból annyira nehéz is a kifejezéseimből... stb. Rossznak mondható tulajdonságom, hogy aki viszont közelebb férközik hozzám, könnyen manipulálom, de odáig a legtöbb tag el sem jutott.
mondjuk ha manipulálsz másokat akkor sokan menekülnek amit nem csodálok
nem lehet, hogy túl görcsösen keresel? és akik nem tudnak megfelektetni azok úgy gondolják, hogy "ez így nagyon nem éri meg"?
Jellemzően ez a jelenség akkor áll fent a csajoknál, amikor vagy csak a nagyon jó pasikat veszik észre, vagy nem tudnak szexnél többet nyújtani.
Az írásod alapján, te lehetsz a kakukktojás. Normálisan fogalmazol, értelmesnek és összeszedettnek tűnsz, lelkizősebbnek. Nem lehet, hogy nagyon rossz helyen próbálkozol, ahol nincsenek komolyabb srácok?
Az alkatnak szerintem nincs köze a dologhoz. Nekem is bejönnek a telt csajok és ahogy észrevettem, még sok más pasinak is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!