Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ítélik el, ha egy férfi a legénybúcsúján sztirptíztáncosnőkkel, prostituáltakkal mulat a haverokkal?
Egyszerűen nem fér a fejembe ez az ostoba, konzervatív nézet. A legénybúcsú az agglegény élet feladásaról szól, aminek szerves része a csajozás. Vagyis egy legénybúcsún el kellene búcsúztatni ezt az életstílust is, és megadni a módját. Miért baj, ha egy ilyen bulin a vőlegény nőkkel nevetgél, ölelgeti őket, miközben mindenki eufórikus állapotban van? Miért baj, ha a bulit követően a vőlegény még utoljára tart egy hatalmas orgiát a nőkkel? Amire aztán mindig úgy emlékezne vissza, mint ami a legextrémebb szexuális élménye a házassága előtt?
Utána úgyis a feleségevel fog élni, szexelni egész életében.
Mert ha valaki ilyenre vágyik, akkor nem kell házasodni.
Ha én szeretek valakit, szerelmes vagyok, vele tervezem az életem, akkor nem vágyom arra, hogy vadidegenekkel orgiázzak még utoljára. És ezt a partneremtől is elvárnám.
Legénybúcsúkor már rég nem vagy agglegény. Eljegyeztél valakit, akkor vége lett.
Te más nőkre akarod csorgatni a nyálad (remélhetőleg többet nem)... hogyne lenne ez megcsalás? Azt gondolod, hogy egy ilyen nagy buli és utána 60 évre megalapozod a hűséget? Persze...
A mással való szex és egyéb izgalmak ott értek véget mikor monogám kapcsolatba kezdtél. Ha már minden le van foglalva és holnap esküvő és úgy derül ki hogy a párom átvert és volt krva a legénybúcsún én nem leszek szégyenlős és elmondom az egészet. Egy olyan féreggel aki hazudozik hogy másokkal kefélhessen nem fogok egy fedél alatt élni. Mindegy hogy a hazudozás és a félre kefélés a kapcsolat első hetében a legénybúcsún vagy 20 év házasság után történik meg instant szakító/váló ok.
Minden párom tudta hogy számomra a monogámia a kapcsolat alapja. Ha nincs hűség akkor pont semmi értelme a kapcsolatnak mert akkor őszinteség és tisztelet sincs. Akkor a legkevésbé sem számít a másiknak az hogy én mit érzek nem számít mit ígért nem számít mi mindent éltünk át együtt. Az ilyen faxnak egy valami számít hogy felállt a farka.
Két olyan esküvőn voltam ahol tudom hogy volt a legénybúcsún krva. Az egyik házasság már kb egy év után halódott de már előtte is mindkét oldalról jellemző volt a megcsalás majd két év után elváltak. A másiknál a nő hűséges volt de a pasi ott is járt nőzni már a házasság előtt is. Tudtommal még mindig együtt vannak bár a csalások miatt (amik persze folytatódtak az esküvő után is) elég viharos. Idővel talán megjön a nő esze és elválik.
Szóval akinek bármilyen indok megfelel arra hogy megcsaljon soha többet nem kell hogy velem legyen. Nyugodtan mehet és szexelhet idegenekkel amennyit bír csak előbb pakolja össze a holmiját és tűnjön el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!