Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Van olyan férfi, aki teljesen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan férfi, aki teljesen magától jegyezte el a párját?

Figyelt kérdés
Szóval a nő egyáltalán nem kérte, nem célozgatott hanem a férfi magától érezte úgy, hogy itt az ideje? A környezetemben egyre gyakrabban tapasztalom, hogy nem csak finoman célozgatnak a nők, hanem egyenesen kérik, sőt olyat is láttam, hogy a nő választotta ki a gyűrűjét. Mennyire gyakori az, hogy ténylegesen saját akaratból történik meg az eljegyzés?
2019. szept. 15. 18:24
 1/10 anonim ***** válasza:
22%
Férfiaknak ennél több eszük van. Igaz a hisztinek zsarolásnak engednek. Így is nyernek egy kis időt.
2019. szept. 15. 18:28
 2/10 anonim ***** válasza:
29%
Ritka. Mivel a férfiakat nem arra nevelik egész életükben, mint a nőket, hogy majd jön a szőke herceg fehér lovon, meg álomesküvő, gyerekek, család, stb.. és ez az élet értelme. Más a fontos. Pl hogy fenn tudják tartani magukat, a kerrierkép, a pénz... (meg aztán később az, hogy félre tudjanak kefélni)
2019. szept. 15. 18:37
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

A férjem.

Az ő szüleit csak a halál választotta el. Nagy, összetartó családja van. Fontos számára a család és a házasság.

Nekem az esküvő se volt fontos. Ő viszont az, ezért a kedvéért aláírtam azt a papírt. Eszembe se jutott eljegyzésért hisztizni.

Annyi változott, az évek során megértettem, neki miért fontos, hogy házasok legyünk "hivatalosan" is.

2019. szept. 15. 19:13
 4/10 anonim ***** válasza:
34%

A párom így volt vele, én abszolút nem akartam esküvőt. Igazából ő sem, de gondolta ha már megtehetjük akkor ilyen formában is kifejezi, hogy velem szeretné leélni az életét. Bár nekem ez önmagában nagyon kevés lett volna, ez kb a leggagyibb mód az elköteleződés kifejezésére.

Ettől függetlenül nyilván közös döntés volt, rengeteget beszéltünk ilyesmiről. Szerintem az nem egy jó kapcsolat ahol nincs is erről szó csak egyszer gondol egyet a férfi és hopp eljegyzés. Egy komoly, érett kapcsolatban alap, hogy ezt előtte megbeszélik a felek.

Például a gyűrűmet is én "választottam" olyan szinten, hogy tudta a párom, hogy milyen Pinterest fiókba gyűjtögetem az ilyesmit és egy azokhoz hasonlót választott. Szerintem nincs ezzel baj, azt valószínűleg magától is kitalálta volna, hogy nagyon nem hétköznapi gyűrűt akarok.. :D

Én személy szerint kicsit sem értem mi olyan fontos a házasságban, hogy ezzel kell rágni a párjuk fülét. A mai világban már annyira semmit nem jelent és nem sokat tud egy kapcsolathoz hozzáadni. Például a közös kasszának a mai világban már nulla értelme van. Akik ennyire meg vannak érte őrülve azok vagy nagyon bizonytalanok a kapcsolatban vagy tényleg csak Facebook mutogatás miatt akarnak eljegyzést.

2019. szept. 15. 20:45
 5/10 anonim ***** válasza:
58%
Én környezetemben sem gyakori. Akikről tudom a sztorit, ott a lány pedzegette.
2019. szept. 17. 17:07
 6/10 Ypszilon1980 ***** válasza:
45%

Én így jegyeztem el a barátnőmet tavaly, nem is számított rá, nyaralni voltunk, de a gyűrűt ott egy ékszerboltban vettem meg, felpróbáltunk párat, hogy mi az ami tetszik és melyik hogy áll.

Barátom is teljesen magától jegyezte el a párját anno, szó sem volt náluk előtte erről, vett egy gyűrűt és mikor odament hozzá, akkor szembesítette a barátnőjét az akaratával.

2019. szept. 18. 22:14
 7/10 anonim ***** válasza:
45%

Egyetlen alkalommal beszéltünk róla, hogy kinek mik a szàndékai, akkor is a férjem hozta fel a témàt, és akkor kiderült, hogy mindketten hàzassàgban képzeljük el az életünket hosszútàvon.

Nem voltam se terhes, se idősebb, hogy ezen pànikoljak ( hogy megesett, és vagy vénlàny maradok, ahogy a nagyszüleim mondanàk). 24 évesen nem aggódtam ezeken, mégis, teljesen magàtól megkérte a kezem egyetlen hónap kapcsolat utàn. Ilyen hamar nem szàmítottam erre, és meg is lepett.

2019. szept. 20. 11:12
 8/10 anonim ***** válasza:
Igen, a férjem. Egyszer beszéltünk róla, hogy majd ha befejezem az egyetemet, utána lesz eljegyzés. De ezt is csak úgy viccelődve beszéltük. A közös célunk azonban házasság volt, ezt már korábban letisztáztuk. Befejeztem januárban a sulit, februárban meg is kért. Sem a gyűrűről nem tudtam, sem arról, hogy hogyan szeretné megkérni a kezem. Nagyon romantikus volt.
2019. szept. 20. 17:20
 9/10 anonim ***** válasza:

Nálunk se kellett férjemet nógatni.

Igaz, amikor ismerkedtünk, kedvesen de határozottan elmondtam, hogy én komoly kapcsolatot keresek, házasság, gyerek belátható időn belül, persze nem akárkivel, de ez a cél. Szerencsére nagyon jól megértettük egymást már az elejétől.

Onnan is tudtam hogy komoly a kapcsolatunk hogy az eljegyzés előtt 1 évvel vettünk közösen lakást - ott sem kellett nógatni, közös elhatározás volt.

2019. okt. 14. 12:53
 10/10 anonim ***** válasza:
Én
2019. okt. 30. 10:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!