Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A lógó mell mennyire hátrány...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lógó mell mennyire hátrány egy lánynál?

Figyelt kérdés
80c a mell méretem és nagyon lóg ami miatt nagyon gátlásos vagyok. Ezt, hogy tudnák legyőzni?
2020. máj. 20. 07:41
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
2%

Egyetértelmű, hogy hátrány. Nem szép.

Aki azt mondja, hogy nem zavarja, az csak azért mondja, mert nem kap jó nőt.

2020. máj. 20. 08:10
 12/24 anonim ***** válasza:
91%
A természetes nő szép, bárki bármit mond...
2020. máj. 20. 08:31
 13/24 anonim ***** válasza:
85%

Van akinek direkt tetszeni fog, van akinek nem fog tetszeni... Hát aztán? Nem jöhetsz be mindenkinek, egyszerűen képtelenség.

És mielőtt egy melltartóval, meg egy plasztikai sebészet prospektussal a kezedben leveted magad a tizedikről, gondold át, hogy mindenkinek van hibája. Tökéletes ember a földön nincs. Biztosan nagyon nehéz szembesülni azzal, hogy a melleid lógnak, de ez azért nem a világ vége.

2020. máj. 20. 08:46
 14/24 anonim ***** válasza:
8%

"13 anonim ***** válasza:

A természetes nő szép, bárki bármit mond..."

Természetesen nő, lógő tőgyekkel nem szép.

Csak a sok kiéhezett, lúzer tartja annak, aki nem képes összeszedni egy normális csajt. A kérdezőnek szar mellei vannak, ez az igazság.

2020. máj. 20. 08:52
 15/24 anonim ***** válasza:
93%
Alapból már nagyon tetszik az a szám, hogy 80C, az már szép cici. És nem zavar semmilyen lógás, sőt, engem kimondottan izgat, ha lóg, mert jobban tudom markolászni, simogatni, és mivel utálom a lufi szilikon ciciket, így a lógás az egyik legjobb bizonyíték a természetességre, amit imádok. 24f
2020. máj. 20. 08:59
 16/24 anonim ***** válasza:
7%

Perverz disznó...

2020. máj. 20. 09:04
 17/24 anonim ***** válasza:
92%

14/16... Csak úgy mondom, hogy a műanyag káros az egészségre, és gyönyörű természetes feleségem van, aki közös gyermekünk csodálatos édesanyja. Ha valaki, akkor valószínűleg te vagy kiéhezett kis p.cshuszár...

A természetes nő szép, bárki bármit mond. (f33)

2020. máj. 20. 09:31
 18/24 anonim ***** válasza:
16%
Ha nagyon zavar, vegyél pár szexi fehérneműt, olyat, ami akár szex közben is rajtad maradhat. De ugyan ez a helyzet a melltartóval is, veszel pár szexisebb darabot és szex alkalmával közlöd a partnereddel, hogy melltartó marad.
2020. máj. 20. 09:31
 19/24 anonim ***** válasza:
93%
Nekem sem tetszett a mellem.. Azt gondoltam csúnya.. Deee amikor összejöttem a szerelmemmel felvilágosított, hogy nagyon is szépek!!! Sajnos a szexideálok hamis képeket alkotnak a fejekben...
2020. máj. 20. 09:59
 20/24 anonim ***** válasza:
100%
Nincs azzal semmi gond. Akinek meg emiatt nem tetszenél, akk az annyit is ér.
2020. máj. 20. 10:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!