Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Betegesen nem tudom elfogadni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Betegesen nem tudom elfogadni a molett testalkatomat, emiatt nem tudtam fogadni a férfiak közeledését, így még csók sem volt, mit tanácsoltok? 23/L

Figyelt kérdés

Nagyon ki vagyok bukva :(

Ráadásul én érzelmi alapon mukodom, így képtelen vagyok a szexre akárkivel

Annyira nem tudom magam elfogadni, hogy a lelki okok miatt 20 évesen aknés heges lett az arcom és hiába fogytam le egyszer 30 kilót, visszajött

2020. máj. 19. 23:29
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
0%

Az nem segítség,ha itt együtt zokogunk,és simogatom a fejecskédet.Lehet,hogy sok pontot hozna,de az kevésbé érdekel,minthogy leírjam a prózai valóságot.Ami majd nyilván támadásként lesz felfogva,de nem baj.

Fogyjál le.

Elfogadni?Mit?Azt,hogy 100kiló vagy?

Nem tudom,hogy ezt a marhaságot ki röptette fel,mert totál torz önértékeléshez vezet.Persze könnyebb ezeket mantrázni,mint izzadni az eredményekért!

Pszichológusokhoz jársz,hogy bemeséljék neked,milyen szuper az élet így 100kilósan.

Elfogadni azt kell,amin nem lehet változtatni!

A vakembernek el kell fogadnia,hogy vak.A féllábúnak meg,azt hogy csak 1lába van.

Neked,aki már egyszer lefogyott,nem kell elfogadnod,hogy egy bálna vagy!!

És ne fogyókúra legyen,hanem életmódváltás!!

A te egészséged a tét,és ettől nincs fontosabb dolog.

Még az sem,hogy esetleg itt vállveregetéseket kapsz,és együttérzést!!

A többi duma csak a .ar kenegetése!!

2020. máj. 20. 08:09
 22/23 kisördög1 ***** válasza:
33%
Sport, mozgás, kicsi odafigyelés az étkezésre és csodát fogsz látni, akkora lesz a változás. Az önbizalmad visszajön, akik eddig csúfoltak mind leesett állal fognak bámulni!
2020. máj. 20. 08:34
 23/23 anonim ***** válasza:
32%

Le kell fogyni. Ha igazán akarod,lehetnek szép eredmények.

Sajnos azt kell,hogy mondjam,hogy egy házasságban is ha egy nő elhizik, hiába szemetseg,de nem úgy kívánja a férfi. Sok ilyet hallottam hiába szereti...nem kívánja azt. persze a férfiak se tökéletesek mindig. én nő vagyok,de valahol megértem. Nekem szólt egyszer a párom,hogy kicsit sokat felszedtem, fogtam magam és leadtam,hogy kívánjon ugyanúgy.. Nem adnám fel. Jó a szex,szerelmes vagyok már 1,5 éve! Sajnos nem mindenki szereti a molett nőket. De ha te se szereted magad állj neki és tornázd le. Egyél rendesen. Figyelj magadra.

2020. máj. 21. 22:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!