Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Betegesen nem tudom elfogadni a molett testalkatomat, emiatt nem tudtam fogadni a férfiak közeledését, így még csók sem volt, mit tanácsoltok? 23/L
Nagyon ki vagyok bukva :(
Ráadásul én érzelmi alapon mukodom, így képtelen vagyok a szexre akárkivel
Annyira nem tudom magam elfogadni, hogy a lelki okok miatt 20 évesen aknés heges lett az arcom és hiába fogytam le egyszer 30 kilót, visszajött
Az nem segítség,ha itt együtt zokogunk,és simogatom a fejecskédet.Lehet,hogy sok pontot hozna,de az kevésbé érdekel,minthogy leírjam a prózai valóságot.Ami majd nyilván támadásként lesz felfogva,de nem baj.
Fogyjál le.
Elfogadni?Mit?Azt,hogy 100kiló vagy?
Nem tudom,hogy ezt a marhaságot ki röptette fel,mert totál torz önértékeléshez vezet.Persze könnyebb ezeket mantrázni,mint izzadni az eredményekért!
Pszichológusokhoz jársz,hogy bemeséljék neked,milyen szuper az élet így 100kilósan.
Elfogadni azt kell,amin nem lehet változtatni!
A vakembernek el kell fogadnia,hogy vak.A féllábúnak meg,azt hogy csak 1lába van.
Neked,aki már egyszer lefogyott,nem kell elfogadnod,hogy egy bálna vagy!!
És ne fogyókúra legyen,hanem életmódváltás!!
A te egészséged a tét,és ettől nincs fontosabb dolog.
Még az sem,hogy esetleg itt vállveregetéseket kapsz,és együttérzést!!
A többi duma csak a .ar kenegetése!!
Le kell fogyni. Ha igazán akarod,lehetnek szép eredmények.
Sajnos azt kell,hogy mondjam,hogy egy házasságban is ha egy nő elhizik, hiába szemetseg,de nem úgy kívánja a férfi. Sok ilyet hallottam hiába szereti...nem kívánja azt. persze a férfiak se tökéletesek mindig. én nő vagyok,de valahol megértem. Nekem szólt egyszer a párom,hogy kicsit sokat felszedtem, fogtam magam és leadtam,hogy kívánjon ugyanúgy.. Nem adnám fel. Jó a szex,szerelmes vagyok már 1,5 éve! Sajnos nem mindenki szereti a molett nőket. De ha te se szereted magad állj neki és tornázd le. Egyél rendesen. Figyelj magadra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!