Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk mennyire jön be nektek a nyelv piercing csókolózás illetve orálnál?Vagy esetleg van akit zavar?
Már jó egypár éve volt mikor az első nyelv pc-emet beszúrattam,azóta többször is cseréltem őket:)Jelenleg is van 3-4 féle amiket néha cserélgetek:)Egy ezüst,fekete,világoskék,pink színű golyók:)Az esetek többségében nem vettem észre hogy zavarná a fiút,előfordult mikor úgy éreztem de többnyire semleges vagy pozitív volt a fogadtatása:)Viszont érdekelne a kívülállók véleménye is a fiúk között,hogy viszonyultok hozzá csók vagy orális örömszerzés közben?:)
Kép privibe akit érdekelne:)
Soha nem volt még ilyen csajjal dolgom.🤷♂️
F
Igazából nem ad akkora pluszt, hogy kedveljem, de egyáltalán nem zavar. Régebben piercerként dolgoztam és az ügyfeleim is nagyrészt azt mondták, hogy igazából semmi különbség. Talán egy kicsit óvatosabbnak kell lenni vele az orálnál, mert könnyen bele tud akadni a fitymába.
F33
Gusztustalan valami az.
Mégis mi az értelme annak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!