Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Betegesen nem tudom elfogadni a molett testalkatomat, emiatt
nem tudtam fogadni a férfiak közeledését, így még
csók sem volt, mit tanácsoltok? 23/L
Figyelt kérdés
Nagyon ki vagyok bukva :(
Ráadásul én érzelmi alapon mukodom, így képtelen vagyok a szexre akárkivel
Annyira nem tudom magam elfogadni, hogy a lelki okok miatt 20 évesen aknés heges lett az arcom és hiába fogytam le egyszer 30 kilót, visszajött
Két szakembert keress fel: egy személyi edzőt és egy jó terapot. Ne hagyd abba a kezelést, ha már elkezdted! Láthatod, hogy magától nem oldódik meg, nincs olyan hogy olvasol valahol 5 mondatot és tadatam máris megváltozol, pláne ha erős trauma ért és mélyen vannak a mentális problémák gyökerei.
2020. máj. 20. 00:02
12/23 A kérdező kommentje:
9: zavarba jövök így a férfi adja fel
2020. máj. 20. 00:04
13/23 A kérdező kommentje:
11: köszi
14/23 anonim válasza:
#12: Sok srác nem adja azért fel. Nekem is volt olyan telt barátnőm, aki először nem akarta elhinni, hogy bejön. Aztán bejött és együtt is voltunk.
Megmutatod az alakod?
15/23 anonim válasza:
Nőként mondom:nem molett vagy. Hanem súlyosan elhízott.
Egy jó negyvenest ràmdobsz és 10 centivel alacsonyabb vagy. És én se vagyok gebe.
Itt nem elfogadni kéne magad. Változtatni. Azt fogadd el, hogy most ez az életszakaszod jön. Hogy fogysz le, segítséget kérsz. Akkor fogadd el magad ha már nem lesz a súlyod egészségtelen.
Menni fog. Egyszer már ment, mégegyszer menni fog. Kérj segítséget étrendileg és életmód szempontjából.
2020. máj. 20. 00:06
16/23 A kérdező kommentje:
Az a durva, hogy amikor lefogytam akkor mondogatták srácok, hogy még mindig egy bálna vagy stb
Az ilyen az nem normális
2020. máj. 20. 00:10
17/23 anonim válasza:
És? Elhiszed hogy az alakod miatt szólt be? Ha vékony lennél akkor azért szólna be mert pl ferde a fogad. Aki kötekedni akar, az fog is. Az a baj, hogy ezekkel foglalkozol. Ha valaki meg mégis közeledne, azzal meg nem.
2020. máj. 20. 00:14
18/23 A kérdező kommentje:
Nagyon nagy mértékű stresszt éltem át, 16 éves koromban kezdett el őszülni a hajam. 20 évesen csalódtam egy pasiban, azóta már kb 50%-os ősz, persze festve van, de minden ember megkérdezi, hogy hány éves vagyok ha meglátja a lenovest
2020. máj. 20. 00:14
19/23 A kérdező kommentje:
Nem tudok ezekkel nem foglalkozni
2020. máj. 20. 00:16
20/23 anonim válasza:
Még annyit hozzáfűznék az előbbi mondandómhoz,hogy most már ideje lenne feldolgoznod és magad mögött hagyni a múltban ért negatív,személyiségtorzító dolgokat. Egy férfi sem érdemli meg hogy miatta szenvedj,ráadásul ennyire látványos változást okozzon. Fiatal felnőtt nő vagy,tartozol magadnak annyival hogy változást hozol az életedben. Az életben nagyon kevés ember véleménye számít igazán. Szóval ha az életed folyamán valaki ismét gúnyol,szard le magasról,ne hagyd hogy megsebezzenek. Magad miatt változz a lényeg az lenne ebben az egész hosszúra sikerült válaszban :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!