Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Negatív társkereső élmény(ek)...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Negatív társkereső élmény(ek) valakinek?

Figyelt kérdés

Van negatív élményed tarskereső appokkal kapcsolatban? Legfőképp találka helyzetekre gondolok. Volt olyan, hogy valaki, akivel randira került a sor, nem az volt akinek kiadta magát, másképp nézett ki, másképp viselkedett? Csalódtál? Illetve mit tettél?

Ha már feltettem a kérdést, akkor gondolom nekem kellene elkezdenem a sztorizást. Nem mostanában volt ez! Régebb történt. Volt egy pasi, akivel neten ismerkedtem, több hétig is beszélgettünk. Lebeszéltünk egy találkát is (randi?). Kicsit korábban érkeztem, szeretek időben ott lenni, ahol meg kell jelennem. Ő már ott volt és várt, de elsőre rá sem ismertem, annyira más volt. Látta hogy nem veszem a lapot, nézelődök, végül ő szólított meg. Azt gondoltam először magamban, hogy oké, ez még viccnek is rossz. Minimális hasonlóság volt a fotói és a valós megjelenése között. Fotókon izmosnak tűnt, vékonynak, fittnek. Ez nem igazán volt elmondható róla élőben, olyan tömzsis volt és igazából 0 kisugárzás. Jó végülis, gondoltam megiszunk egy italt és megismerjük majd jobban egymást. Nagyon feszült volt, ideges. Végig. Szinte semmiről nem tudtam kommunikálni vele, pedig próbáltam felhozni témákat. Inkább csak le akartan lépni, amint lehetett. Nem akartam megbántani, nem tudtam hogyan közöljem vele amit látok, végül kinyögtem, hogy így annyira mégsem az esetem. Látszott rajta, hogy nagyon megbántottam, annyit mondott rá, hogy akkor jó, és utána csak a mély csend. Közben úgy éreztem, mint aki majd elsüllyed szégyenében. De mindenképp le akartam zárni. A kinézettől talán még eltekintettem volna, de nagyon elzárkózott, rideg volt, annak ellenére hogy én kedves voltam vele végig. Bár lehet, hogy őt is zavarta valami velem kapcsolatban, és azért volt olyan, de ezt már soha nem tudom meg... Vártam egy picit, majd mondtam, hogy mennem kell és elköszöntem. Ez így elég nagy csalódás volt akkor. Egyébként ez volt az első randim is olyannal, akit egy appon ismertem meg. Azután jó sokáig egyáltalán nem ismerkedtem, mert akkora csalódás volt az egész, és olyan hülyén éreztem magam. Szerencsére ez nem ismetlődött meg többször, a többiek akikkel találkoztam utána, hozták a minimálisan elvárásaimat legfeljebb.

2020. máj. 17. 02:04
 1/3 anonim ***** válasza:
69%

Nem társkeresőztem még, de facebookon alakult már ki jó párszor ismerkedés. A legfurább egy csajjal volt, akivel lebeszéltük, hogy találkozunk, de nem lesz még randi, hanem csak egy haveri lógás. Jól alakultak a dolgok, dumálgattunk, poénkodtunk, ilyesmik, aztán elment a beszélgetés lelkizősebb témák felé és egyszer csak kiakadt, hogy ő még nem lépett túl az exén és ilyesmik. Utána off lett a hangulat nagyon.

Amúgy nekem fura csak, hogy milyen könnyen találkozik sok ember bárkivel? Srác vagyok, de nálam alap, hogy randi előtt beszélgetünk írásban, küldünk egymásnak pár képet, esetleg még videóchatelünk is. Így azért sok negatív élményt eltudtam kerülni.

2020. máj. 17. 02:27
 2/3 anonim ***** válasza:
77%

FFi vagyok, de volt nekem is negatív randim, megfizettem én is a tanulópénzt, hogy nektek ne kelljen:

- e-mailben, hangoutson megbeszéltük mikor hol, nem volt ott, elérhetetlen, tanács: telszám nélkül egy métert se;

- "mások által csinosnak mondott", hát fura ízlése van másoknak, tanács: jól látható kép nélkül még randit se;

- végig a telefonját nyomkodta, kifizettem a számlát és eljöttem, utána mondta h. következő randi (pffff), tanács: ha az látod nem megy, akkor nem kell erőltetni.

Másoktól hallottam egyéb rémtörténeteket is, amit te is írtál - köze nem volt a képnek a valósághoz, hiányos fogazattól, az ápolatlan külsőig mindenféle verzióban. Tanács1: ha így jársz akkor kerek-perec megmondod, hogy másra számítottál (de nem kell bunkónak lenni), a saját idődet sem rabolod vele, meg tudatosítod a másikban hogy ne hazudjon mert akkor sose jut "eredményre" senkivel. Tanács2: ennek a fordítottja, a lehető legjobban rád hasonlító kép legyen, lehetőleg friss nem X évvel ezelőtti, nem beállított, hanem azt lássa a másik akivel találkozni fog. Ha "kozmetikázol" akkor lehetsz akármilyen fantasztikus ember, de nem rád számít, becsapod - egy ilyen indítást meg nem tudsz visszahozni.

2020. máj. 17. 03:31
 3/3 anonim ***** válasza:
82%
Volt, egy italra ültünk volna be, én a megbeszélt időpontban bementem kértem egy italt, vártam 20 percet és eljöttem. Nem keresett és én sem kerestem utána. Én vagyok a nő, évekkel ezelőtt egyszer már találkoztunk.
2020. máj. 17. 06:42

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!