Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már ilyen barátnőtök?
Nem volt még ilyen barátnőm! Megpróbálnám feloldani a gátlásait, lassan, türelemmel!
Ha hosszabb idő után sem sikerülne, akkor tudomásul venném, hogy szexuálisan nem illünk össze és illedelmesen elválnék tőle!
Volt ilyen partnerem - mármint bomba nő volt, de az ágyban egy darab fa. Az ellenkezőjére is volt precedens, átlagos v. úgymond nem helyes lány, de az ágyban húúúúúúúúú. Nem a külsőn múlik ki milyen lesz az ágyban.
Az élvezni miben "szabad" meg védekezés kérdése, nem szabad vs. nem szabadé.
Igen, osztani tudom az #5-ös hozzászóló élményét.
1. Bomba nő, ideális "90-60-90" modellalkat, mindene a toppon, de se cumi, se nyali, szex csak misszionáriusban, melltartót nem levéve. Ideális esetben kizárólag szerda és péntek 21 és 23 óra közt. Ha akkor épp dolgoztam, ráb***tam, mert nem kaptam phunnczit.
Másfél hónapig tartott.
2. Kicsit csúnyácska, pattanásos, nagy fenekű, 155 "magas", ugyanekkor lapos hasú és aránylag kis mellű.
Első randi -pontosabban inkább csak beszélgetés- után, mikor hazakísértem, a parkban rábukott a szerszámra, és cuppogva nyelte. Majd cinkos vigyorral kijelentette: "Jössz eggyel".
Másnap ő hívott fel. Hogy valamit be kellene pótolni.
Bepótoltuk. Engedte mindenhová, rettenetesen nedves volt, és ha jól kaptam el az ütemet, a párnát kellett a fejére szorítanom, mert sikított.
Na ővele 4 évig voltam együtt. :)
Volt ilyen barátnőm
Gyönyörű test, és a belső tulajdonságai is jók voltak csak hát...
Mire a szexhez értünk, ő csak feküdt mint egy fadarab, meg sem mozdult. Lehet megszokta ezt az előző kapcsolatából, vagy nem tudom,de akkoriban azt mondta, hogy ő már "gyakorlott" vagy mi.
De nem emiatt szakítottunk, nem is volt alkalmunk ezt átbeszélni.
Hogy mit gondolok az ilyen nőkről? Ha meglehet beszélni velük ezt, akkor nincs gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!