Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Kihasználnátok szexre egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kihasználnátok szexre egy olyan lányt akit többen bántottak és veletek azért menne bele ilyenbe, mert figyelmesek vagytok vele?

Figyelt kérdés

Nem én vagyok a lány, szerinte "rajtam kívül mindenki megtenné".

Innen a kérdés.

2020. máj. 16. 14:03
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Ő komoly kapcsolatot szeretne, olyan valakit aki szereti és figyel rá. Nem olyat aki baráti szinten beszélgetne vele és néha megdugná :)
2020. máj. 16. 15:36
 12/16 anonim ***** válasza:
49%
Akkor ezt jó lenne elmondani a lánynak is. Nem gondolom hogy ennek tudatában ne akarna lefeküdni veled,de legalább nem ringatja magát hamis illúziókba.
2020. máj. 16. 15:45
 13/16 A kérdező kommentje:

Tudja jól, hogy én nem akarok komoly kapcsolatot. Ezt a témát átrágtuk nagyon régen. Azért akar velem szexelni, mert élvezi ezt a figyelmet és szerinte a szex is sokkal jobb lenne velem. Tudom, ha szexelnék vele, akkor többet akarna és az nekem nem pálya. Nem a puncija miatt beszélgetek vele.

Egyszer azt mondta, hogy amiért ilyen kedves vagyok vele bármilyen dolgot megtenne nekem.

2020. máj. 16. 15:51
 14/16 anonim ***** válasza:
49%

Ez miért lenne kihasználás?

Tudod egyáltalán a kihasználás szó fogalmát?

2020. máj. 16. 16:00
 15/16 anonim ***** válasza:
Akkor innentől csak egyféleképpen mehetsz biztosra... és hagyd a fenébe a feltételezéseket! Ha a szabályokat mindenki ismeri,akkor ez egy fair play :D de talán legbelül te tartasz attól hogy többet is érezhetsz iránta... részemről csak ennyit akartam hozzáfűzni. Még csak annyit hogy néha csak hagyni kell megtörténni a dolgokat...
2020. máj. 16. 16:01
 16/16 A kérdező kommentje:

#14:

ha nem lenne ilyen sebzett és szeretetre éhes, akkor nem akarna így szexelni

számomra az kihasználás, ha valaki teljesen mást akar, de mégis belemegy, mert egy kicsit figyelek rá

2020. máj. 16. 16:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!