Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kihasználnátok szexre egy olyan lányt akit többen bántottak és veletek azért menne bele ilyenbe, mert figyelmesek vagytok vele?
Nem én vagyok a lány, szerinte "rajtam kívül mindenki megtenné".
Innen a kérdés.
A könnyen dugható csajok szokták azt érezni, hogy kihasználják őket.
Mert egyszerűsítve a képlet, ha egy nővel a szexig eljutni x ideig tart, akkor x ideig érdemes legalább megtartani.
Több pasi volt aki kihasználta, külsőre volt elég vékony, sportos és elég dagadt is a partnerei között.
Elég dekoratív szép arcú lány, én már láttam róla képet, ő rólam még nem, de nagyjából leírtam hogyan nézek ki.
Neten sokat szoktam beszélgetni, így találtam rá is. Vele is elég sokat beszélek, szinte egész nap, ha úgy van. A "kémia" olyan téren megvan részéről, hogy néha már csak attól felizgul amikor reggel ráírok, meg egyszer elmentem tusolni és addig arra masztizott, hogy milyen lenne a zuhany alatt szexelni velem.
Viszont én nem akarok komoly kapcsolatot, sőt szex kapcsolatot sem. Nem futottam lyukas köröket vele ilyen téren, nyíltan beszélgettünk az eddigi dolgokról, kinél mi a helyzet most.
Nagyon jól esik neki, hogy sokat beszélgetek vele és azt mondta, hogy szeretné ha szexelnék vele, bármiben benne lenne.
Egy sebzett lány aki pár kedves szóért ilyenekbe belemenne ahogy én látom és nekem ez kihasználás lenne.
Attól, mert bántották még ugyanúgy vágyik szeretetre, szexre, de akkor keressen olyat aki megtudja adni neki amire vágyik, mert ő komolyat szeretne inkább, valakihez kötődni.
5-ös vagyok!
Nem tudom akkor hol a hiba,szerintem sehol. Küldj neki magadról fotót,és ha az is rendben van akkor hajrá. Hogy miért nem akarsz kapcsolatot ez nem világos teljesen. De szerintem add meg magadnak az eséjt ezzel a lánnyal! Lehet bele is szeretnél!
Voltam ilyen lannyal kapcsolatban, nem akartam kihasznalni, csak a torodes a figyelmessegem es a baratkozasom miatt belem szeretett, nem kicsit. Neki sok partnere volt, szinten gyerek koraban bantottak es szinten velem akart szexelni es komolyat is, tovabba segitettem ot rengeteg mindenben. Szoval nem hasznalnam ki, segitenek neki, de en tobbet ilyen novel kapcsolatban nem megyek, sem dugni sem rendes kapcsolatba, segitek neki, de hagyjanak beken az ilyenek. Hogy kiert irom? Mert kapcsolatba lettunk es ki mutatta a foga feherjet elviselhetetlen volt, sajnos ilyenek onbizalom hianyosak is meg hat kibirhatatlanok es a vegen egy megcsalassal is jutalmazott az egyik exevel mivel o is elkezdett vele torodni, mert szakitott a csajaval :) en az ilyen not kerulom mint kapcsolatot tobbet. Megerdemli a torodest igen, nyilvan masnak is ugyanugy segitek baratkozok vele idomet toltom vele, de kapcsit ne akarjon. Egyebkent en lennek kihasznalva a szex teren, mert ott is a no az elso nalam, mindent a no szerint csinálok amit en ugyanugy elvezek mint a no. Ezert nem lenne kihasznalva sem, de inkabb a dugast is kihagyom, mert aztan megbolondit a puncijaval a vegen meg atvagas van, en olyan puncit szeretnek nyalni akibe mas nem fordul meg csak azert mert mas is kedves vele aztan meg eldobja, nekem olyan no kell aki velem van es engem szeret es hatarozottan tudja, hogy az exe az exe es mas pasit sem akar. :)
Remelem erted, haverkodni persze barmikor, sott orulok is neki, hogy haverkodik velem es hogy tudok segiteni, de kapcsit dugast ne akarjon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!