Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Aki kapott már péniszről képet titeket felizgat vagy csak szeretitek megnézni?
férfi vagyok
volt női beszélgető partnerem aki mutatott magáról képeket és kért rólam is, masztizott is rá, tudom, mert videót is láttam róla
Nőket nem izgat a farokra maszti!
F
#3:
elég sokat beszélgettünk és nem csak a farok kép volt izgató, de mondta, hogy azt képzelte oda amikor dugta magát a vibrijével
küldött nekem 1-2 videót amit másoktól kapott, csajoktól főleg (szopás-dugás), szóval eléggé beindították a vizuális ingerek
#3:
most visszanéztem a videót amit csinált nekem, a képernyőt, pózt, helyzetet
ez a valóság pedig :)
A törlés és a tiltó gombot szeretik olyankor megnézni leginkább - pláne ha egy vadidegentől érkezik.
S milyen véleményt is vársz? Ha a farkad tartod a legfőbb erényednek akkor annyit is érsz a nők szemében - egy f...sz vagy. Tanács: telefonszámot küldj inkább ha találkozni akarsz valakivel, meg amin a szemed, arcod látszik ne farokképet. Persze ha nem találkozni akarsz elsősorban, akkor lelked rajta, de azért csínján, nem biztos hogy nő lesz a vonal túlvégén...
Leginkább kínosan szoktam magamat érezni tőlük, hiába látom, hogy esetleg szép.
Ha ronda/igénytelen a csávó, aki a fotón szerepel (értsd.:nekem nem tetszik a testalkata/több szőr, mint bőr látszik belőle/nemibeteg("legjobb", ha mindezek kombinációja)), akkor van, hogy undort vált ki belőlem.
Általában le szoktam őket tiltani. Ha rögtön ezzel indít, akkor mindig, ha chat közben küldi, attól függ, mennyire irritáló, de az ágyig soha, egyetlen fütyi képes sráccal nem jutottam el.
Keretlent soha. Ismeretlentol soha. De ha tarskereson megtetszett valaki a fotoi alapjan, elo chaten latom, hogy o az, ugy beszelgetunk, es engedelyt ker elotte, mondjuk hogy volt felmeztelen szelfi mar, akkor szeretem. Amikor kesobb a farkarol a kepet nezegetem, ami onmagaban esetleg nem is nagy szam vagy erdekes, nem egy farokra gondolok, hanem az egesz fickora. Ez nagyon lenyeges. Ha nezem a kepet, latom az arcat, a szemet, beleturok a hajaba, erzem, mit csinalnank, ha talalkozhatnank. Szinte fekete magia. Ha hetek, honapok mulva nezem s kedvenceim dic picset, ramirnak, mintha megereznek.
Na es aki ezek utan irna privatot, az latszik, hogy egy szot sem ertett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!