Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti miért nem szeretitek a salátapuncit?
Figyelt kérdés
Nagyon sok ilyen van itt is, hogy egyszerűen nem szeretik, de nem indokolják meg miért nem?2020. máj. 14. 08:03
1/11 anonim válasza:
Nekem pl tökmindegy kinek hogy néz ki a puncija. Nőt választok nem puncit. 😄
3/11 anonim válasza:
Régen én is úgy gondoltam, hogy a babapunci a legszebb és legizgatóbb.
Élőben viszont mára inkább a saláta tetszik, nyalni izgatóbb számomra.
4/11 A kérdező kommentje:
hát az itt válaszolók többsége mind azt mondja a baba a jobb
volt egy ilyen kérdés, hogy a srác lefeküdt egy lánnyal, és meglátta a salátapunciját, és így nem bírt vele szexelni, aztán itt nyavajgott
2020. máj. 14. 08:11
7/11 anonim válasza:
Ha a lány bejön nem érdekel milyen odalent, de egyébként is mindenhogy szép és kívánatos szerintem. 18/F
10/11 anonim válasza:
Semmi baj,az isten így teremtette. Én egyébként is a tulajdonosát nézem,és senki nem tudna le vakarni róla ha az rendben van. Semmi jelentősége normális pasinál hogy saláta vagy éppen baba. Egyébként meg jobban lehet vele játszadozni,szívni szopni ütögetni morzsolgatni.. ahh nem is sorolom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!