Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Salátapuncival és kis mellel műtét vagy inkább ne?
Találtam véletlenül egy hozzászólást
"A nőknek ez a két átkuk van: kis mell és salátapunci. Aki mindkettővel rendelkezik, hát akkor szegénnyel jól elbánt a sors"
Ezek szerint akkor lehetek bármilyen szép meg jó alakú, a mellemen kivül persze.. Akkor is csúnyának tartanak mert kicsi a mellem meg salàta van oda lent?
Mi a jobb ha megműttetem és akkor "műnek" tituálnak vagy hagyjam így akkor meg "csúnya" vagyok meg "elbánt velem a sors"?
Google: gyakorikerdesek saláta punci
Google: gyakorikerdesek kicsi a mellem
Jó, valamiért nem találja azt a 650 kérdés-választ, ami minimum folyt ebben a témában az utóbbi pár hónapban.
Ezért válaszolok rá újra:
Egyik sem gáz. Sokan szeretik a salátás puncit, mert más, kívánatos, szép, stb.
A kis mell meg ugyanúgy tud kívánatos lenni, mint egy nagy, ha passzol az alkatodhoz. Minden karakter függvénye.
Elolvastam kb mindet.
De csak elfér még egy ilyen kérdés. :)
Köszi a bíztató válaszokat.
Maradjunk annyiban, hogy örülnék, ha csak annyi "probléma" lenne a melleimmel, hogy kicsik. Velem bánt el a sors, nem veled.
Le merem fogadni, hogy ezen a degenerált csávón kívül maximum néhányan lehetnek a világon, akik hasonlóan vélekednek, mindenki másnak vagy tökmindegy, vagy még külön izgató is (főleg a kilógó kisajkak).
Saláta puncim van,nem mondanám átoknak. A férfiak imádják a puncimat. Soha nem volt olyan hogy ne akarta volna a partnerem megkapni. A műtét felesleges pénz kidobás, ez csak neked téma, a férfiakat nem érdekli ez, rögtön rá vetik magukat.
39n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!