Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Salátapuncival és kis mellel...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Salátapuncival és kis mellel műtét vagy inkább ne?

Figyelt kérdés

Találtam véletlenül egy hozzászólást

"A nőknek ez a két átkuk van: kis mell és salátapunci. Aki mindkettővel rendelkezik, hát akkor szegénnyel jól elbánt a sors"

Ezek szerint akkor lehetek bármilyen szép meg jó alakú, a mellemen kivül persze.. Akkor is csúnyának tartanak mert kicsi a mellem meg salàta van oda lent?

Mi a jobb ha megműttetem és akkor "műnek" tituálnak vagy hagyjam így akkor meg "csúnya" vagyok meg "elbánt velem a sors"?

2019. júl. 31. 01:36
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Kis mellek sok férfi számára vonzóak; sőt, esztétikusabbak, mint a nagyok. A szilikon cicinél mindenképpen jobb szerintem.

A másik meg olyan dolog, ha nem egyéjszakásban gondolkozol, úgysem fog már számítani a szerelmednek.

Én a helyedben nem feküdnék kés alá ezek miatt.

F

2019. júl. 31. 07:53
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Inkább ne!!
2019. júl. 31. 08:20
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Egy név és arc nélküli kritizálás csak azért tud ilyen hülye gondolatokat előhozni benned mert azonosulsz vele.

Szted valójában van veled bármi gond? Ezt tapasztaltad korábban is h megláttak és uh kismell saláta akk bocs de van csajom..? Sztem nem.

2019. júl. 31. 08:47
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

A barátnőmnek kis melle van és saláta puncija, mégis megőrülök érte, szinte nincs olyan nap, hogy ne másszak rá...

Szóval nem ezen fog múlni.

F

2019. júl. 31. 09:31
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is saláta puncim van, soha nem volt emiatt onbizalomhianyom. Eddig sose volt ra panasz, mindenkinek nagyon tetszett:)
2019. júl. 31. 10:06
 16/18 A kérdező kommentje:

Úgy néz ki hogy túlreagáltam :D

Köszi a válaszokat, a privát üzenetekre nem válaszolok :)

2019. júl. 31. 22:56
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Ne bizony!Voltam nagymellűvel és szabályos puncival de csak háromnegyed fért be rendesen.Kis mellűvel jó nagy fenék saláta tényleg nagy hüvellyel és a legnagyobbat élveztem.
2019. aug. 1. 03:47
 18/18 anonim ***** válasza:

Full kamu, full hlyeség!

Egy nő se foglalkozik ezekkel és

Egy férfi se foglalkozik ezekkel!

Nincs olyan kismellű nő akit a melle miatt nem választanak

Nincs olyan salátapuncis nő akit az miatt otthagynak.

( főleg nem az ágyba )

Ez nem olyan mint a férfiak esetében a külső, testalakat vagy a pénisz méret.

2019. aug. 1. 14:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!