Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért van az hogy az idősebb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy az idősebb férfiak vonzónak tartják a fiatal lányokat, míg az idősebb nők nem tartják vonzónak a fiatal srácokat?

Figyelt kérdés
2020. máj. 15. 21:45
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

"És ne beszélj csúnyán!"

innen is látszik, hogy még nagyon gyerek vagy

testileg lehet korábban érnek, viszont agyban nagyon le vannak maradva, sokan még 30 évesen is gyerekek fejben

ezt mondom 27 éves férfiként, nekem 14 éves korom óta komoly célom van amiért rengeteget dolgoztam, tanultam és sokan mondták azt rám, hogy "milyen érett vagyok", pedig inkább csak mások voltak túl éretlenek, nem voltam én annyira érett, mint gondolták

továbbá sokakban nincs meg a felelősség tudat még jóval később sem, mert kanos kis tini valaki, attól még nem lesz felnőtt

2020. máj. 15. 22:02
 12/15 A kérdező kommentje:

Az első kommentelő az még egy kisfiú aki alkalmatlan egy jó nőhez.

De vannak olyan 18 éves srácok akik érettek. És simán lehet hogy van annyi vér a pucujukba hogy nem sírja el magát egy jó nő felajánlása után! 🤣

2020. máj. 15. 22:03
 13/15 anonim ***** válasza:
Kérdező, csak azt mondtam, példa erre.
2020. máj. 15. 22:05
 14/15 anonim ***** válasza:
73%

én majdnem 40 éves nővel dugok, itt már nem elég az amit a biológia órán tanultál :D itt bizonyítani is kell, hogy testileg és lelkileg is értesz a nőkhöz

egy 40 éves nő lehet felfalna, de talán egy 30-as is

a tini szex, meg 5 perces menet itt már nem elég

2020. máj. 15. 22:07
 15/15 anonim ***** válasza:

Ez nem igaz. Huszonöt voltam amikor belémzúgott egy negyvennégy éves két nagy gyermekes férjezett nő.

Soha nem láttam még nőt ennyire rámenősnek, vonzónak és szerelmesnek mint akkor ami közöttük volt.

2020. máj. 28. 00:23
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!