Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy az idősebb férfiak vonzónak tartják a fiatal lányokat, míg az idősebb nők nem tartják vonzónak a fiatal srácokat?
Figyelt kérdés
2020. máj. 15. 21:45
1/15 anonim válasza:
nem minden idős pasi tartja vonzónak a fiatal lányokat
és sok idősebb nő vonzónak tartja a fiatal fiúkat
ismerek olyat akinek 14-18 között jönnek be a srácok 40+-os létére
2/15 anonim válasza:
Milyen idős? Én 24 vagyok, de szeretem a fiatalabbakat is (18 felett)
3/15 anonim válasza:
Mert a fiúk gyerekek.
Később érnek, később nő be a fejük lágya.
És minél nagyobb a két fél között a korkülömbség a nő javára, annál látványosabb a kontraszt.
4/15 A kérdező kommentje:
4
Nem igaz. Vannak korán erő fiúk.
2020. máj. 15. 21:54
5/15 anonim válasza:
minden tini azt hiszi, hogy érettebb a koránál
6/15 A kérdező kommentje:
Én nem mondtam volna nemet a helyedben! 😁😆
2020. máj. 15. 21:55
7/15 A kérdező kommentje:
Nem!!
2020. máj. 15. 21:56
8/15 anonim válasza:
ja igen, van aki őszinte magával és belátja, hogy még csak egy kis taknyos, de az ritka
9/15 A kérdező kommentje:
A mai fiúk már korábban érnek mint egy 30 évvel ezelőtti korosztály.
És ne beszélj csúnyán!
2020. máj. 15. 21:58
10/15 anonim válasza:
#1 az éló példa, hogy az ilyen korúak még kisfiúk. Életed nagy lehetősége lett volna, pancserkám! 😀😀😀
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!