Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Repülőn sikerült már összehozn...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Repülőn sikerült már összehoznotok valami szexuális dolgot?

Figyelt kérdés
Én például egy hosszú úton, amikor senki mem ült mellettünk és körülöttünk is aludtak, akkor a férjemnek kivertem egy kabát alatt.

2020. máj. 15. 09:44
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Én repülőn rosszul vagyok, szóval nem.
2020. máj. 15. 11:00
 2/7 anonim ***** válasza:
80%
Eddig csak a Duna-parton. Ott egy exemet az ölembe ültettem,és a szoknyája alatt szétujjaztam.
2020. máj. 15. 11:07
 3/7 anonim ***** válasza:
0%

Kérdező! Ezt ő is megtudta volna csinálni magának! Ez nem szex!

Az igen ha a WC-ben kurtok egyet. De az szerintem nem fordulhat elő.

2020. máj. 15. 11:55
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

"Ez nem szex!"

És nem is szexuális? A kérdés ugyanis erre vonatkozott.

2020. máj. 15. 14:12
 5/7 anonim ***** válasza:
0%

De ezt a csávó is megteheti magának. Nem kell hozzá nő. Szóval nem szexuális.

2020. máj. 15. 14:28
 6/7 A kérdező kommentje:
Egy Wizz gép wc-be tuti nem tudsz bemenni a pároddal észrevétlenül. Szerintem meg a kézimunka a szexualitáshoz tartozik. Ezek szerint, ha a barátnőd ilyet csinál más pasival, akkor semmi gond, mert semmi szexuális nem történt! 🤣
2020. máj. 15. 14:53
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem és nem is lesz soha ilyen. Egy repülő nagyon koszos, még akkor is, ha tisztának látszik.

Ha lebuktok, abból hatalmas baj is lehet. A legiutas-kiserok folyamatosan mászkálnak, de legalább 10-15percenkent ellenőrzik a kabint és az utasokat.

Legiutas-kisero vagyok, lebukott már pár szerelmes párocska nálam, olyan is volt, hogy 1-2 esetből rendőrségi ügy lett!

Wc-be egyszerre nem tudtok bemenni 2en semmilyen gépen sem. A wc k általában elől és hátul vannak és ott biztos van/látja az egyik legiutas-kisero. Nagyobb gépeken kozepen is van wc, ahová van eselyetek bemenni, de baromi kicsi.

2020. máj. 15. 15:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!