Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tenyleg jobban bejon a csajoknak a szortelen mellkas?
Figyelt kérdés
#Szörtelen mellkas szebb #Szörös mellkas szebb
2020. máj. 14. 16:26
2/9 anonim válasza:
Nekem is jobban bejön mint a bundás.
3/9 anonim válasza:
Valamelyiknek biztosan. Szerintem b.zis a szőrtelenség egy férfin, teljesen mindegy, melyik testrészéről van szó. El kéne már fogadni, hogy "a csajok" mint gyűjtőfogalom nem létezik, különálló személyek vagyunk, külön ízléssel és igényekkel.
4/9 anonim válasza:
Én a szőröset szeretem.
Ne legyen dzsungel, de csupasz semmiképp se. :D
22n
5/9 anonim válasza:
Nekem kb mindegy csak ne legyen igénytelen 21l
6/9 anonim válasza:
Kinek a pap, kinek a papné - egyéni ízlés kérdése, kinek melyik tetszik jobban. Az összhatás a fontosabb. Egy 60 kg-s nyüzüge, vagy 120 kg-sre hízott figurán nem áll olyan jól ha hozzá szőrmók, de egy férfias, maszkulin külsejű pasit még fel is dob ha nem teljesen csupasz.
7/9 anonim válasza:
Nekem teljesen mindegy. Lehet vonzó egy szőrtelen és egy szőrös mellkas is.
9/9 anonim válasza:
Összhatás kérdése, de azért ne legyen bozontos a mellkasa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!