Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy csaj 30 évesen nem tud jól szopni már nem is fog?
Figyelt kérdés
2020. máj. 13. 15:12
1/9 anonim válasza:
Szerintem nem kor függő és mi az hogy "jól"? Lehet neikem más a "jól" hát megmutatom elmondom neki és kitapasztaljuk együtt.
2/9 anonim válasza:
Nem kortól függ. Ha neked nem jó ahogy csinálja, hát tanítsd:)
3/9 anonim válasza:
ez gyakorláson múlik, nem életkoron
gyakorolj, és menni fog
az elején én se szoptam valami jól (igaz akkor 16 éves voltam)
4/9 anonim válasza:
Meg lehet tanulni, nem korfüggő.
5/9 anonim válasza:
Ha az adott csaj szereti,és kívánja, akkor bármikor tanulható.
Ha nem szereti csinálni, nem fogja soha jól csinálni.
Tapasztalat...
F
6/9 anonim válasza:
Nem korfüggő, két dologtól függ: mennyire figyel a partnerére és az adott partnere mennyire ad neki visszajelzéseket mit hogyan csináljon. Ha pasi vagy akkor ne várd hogy a párod hirtelen "megvilágosodik" mond el hogy szereted. Ismered a mondást: néma gyereknek... :)
7/9 kisördög1 válasza:
Gyakorold és menni fog az! :)
8/9 anonim válasza:
Áh, egy homo sapiens 20 éves kor fölött képtelen bármilyen új dolgot megtanulni. Sajnálom..
pfff:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!