Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 23 évesen kevés ennyi csaj?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

23 évesen kevés ennyi csaj?

Figyelt kérdés
3 csaj kapcsolatban
2020. ápr. 8. 20:49
 1/10 anonim ***** válasza:
81%
20 évesen még egy se, na ez a kevés😅
2020. ápr. 8. 20:53
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Egy jó tanács, a minőségre menj, ne a mennyiségre.
2020. ápr. 8. 20:54
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha neked ez a legfontosabb az életben na az gáz!
2020. ápr. 8. 20:59
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Mi az, hogy kevés? XD Kilóra méred őket, vagy mi?
2020. ápr. 8. 21:00
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Még sok is... A minőség számít, nem a mennyiség. Én is 23 vagyok, eddig 2 barátnőm volt. Az egyik 1 hónapig sem tartott, a mostani meg már több mint 3 éve tart.
2020. ápr. 8. 21:06
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Ha egyszerre van akkor sok :D Relatív mi a sok, mi a kevés...

S most egy kis tanmese... Az egyik évben versenyeztem egy cimbimmel ki tud több nőt. 17 lett a végeredmény, ebből viszont nagyon sok csak alkalmi, nagyon kevés volt aki többször is. Sőt olyan is volt amikor 1-2 hónapig semmi sem jött össze.

Aztán beszélgettem egy másik ismerősömmel. Mondta, hogy neki ua. a barátnője évek óta, de biz' minden nap csinálják, néha többször is.

Na akkor kinek volt több szex abban az évben? Nekem aki a 17 partnerrel összesen jó ha 40-50-szed dugott, ebből is egy csomó olyan aki nem is igazán tetszett. Avagy az ismerősömnek aki csak a barátnőjével, akit szeretett, tetszett neki, jó csaj volt, de az adott évben - minden nap mínusz mensiidőszak - 300x biztos dugott.

A kevés néha több!

2020. ápr. 8. 22:20
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Nézőpont kérdése. Egyik ismerősöm a legelső barátnőjével házasodott össze nem is olyan rég, így jó eséllyel neki 1 lesz egész életében. Én túl voltam a 15.-en 20 évesen.

De van olyan is, aki soha életében nem jön össze senkivel sem.

Szóval erre kicsit nehéz válaszolni :D

2020. ápr. 8. 22:30
 8/10 anonim ***** válasza:
Nem kevés.
2020. ápr. 8. 22:38
 9/10 anonim ***** válasza:

Nekem csak egy kellene de nagyon...

Hiányzik az exem

2020. ápr. 8. 22:50
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Jaj hogy lehet ilyet kérdezni butus. Ez nem verseny, nem attól férfi a férfi hogy hány nővel volt. Hanem attól hogy mennyire bánt tisztelettudóan és szeretet teljesen a párjával.
2020. ápr. 8. 23:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!