Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Kelemen Anna miket vállal?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kelemen Anna miket vállal? Ezt lehet tudni?

Figyelt kérdés

Annyit tudok, hogy 100 nála az óra...

De mik vannak az együttlétben?

Például francia gumi nélkül van?

Popsiba engedi? (Gumival természetesen)

Ilyesmik.

Csak úgy érdekel...

És azt ne írjátok, hogy mindenben benne van, csak pénz kérdése, mert ezt látom egy csomó prosti témájú kérdés alatt és ez nagyon nem így van a valóságban.

2020. máj. 13. 13:03
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
78%
Elég gazdagnak kéne lennem ahhoz, hogy ilyenben gondolkodjak. Ennyi pénzt nem adnék érte. Sőt, egy prostiért se. Szerintem a legnagyobb pénz pazarlás prostizni. Szerintem ha nincsen milliós kereseted, akkor ne csináld. Ebből a pénzből 4-5 másikat tudsz fizetni. Plusz 1 óráért kifizetni 100k-t nem nagyon éri meg. Valakinek ez a fizetése 30-40%, te meg elvernéd erre.
2020. máj. 13. 14:49
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
#10! sajnos nem, direkt rákérdeztem erre nála, és NEM!
2020. máj. 13. 17:44
 13/17 anonim ***** válasza:
0%

Pont attól luxusp.,hogy ebben nincs benne semmi (ez sima szex gumival, max francia).És az egy óra valójában 20 perc szexet takar (egy kis beszélgetés, tusolás stb)

MINDENÉRT extrát kell fizetni.

2020. máj. 14. 07:12
 14/17 manly ***** válasza:
34%
Én nem adnék érte egy fillért sem.
2020. máj. 15. 17:46
 15/17 anonim ***** válasza:
82%
Kelemen Annának lennék rabszolgája.
2020. máj. 15. 20:39
 16/17 manly ***** válasza:
68%
Én ha már választanék prostit, így elméletben akkor legalább egy fiatal szexis nőt keresnék ha már fizetek, nem ilyen szétkúrt nőt, mint az említett.
2020. máj. 16. 12:12
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

Szétvan már?

Nagyon tág?

2022. dec. 20. 23:22
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!