Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kelemen Anna miket vállal? Ezt lehet tudni?
Annyit tudok, hogy 100 nála az óra...
De mik vannak az együttlétben?
Például francia gumi nélkül van?
Popsiba engedi? (Gumival természetesen)
Ilyesmik.
Csak úgy érdekel...
És azt ne írjátok, hogy mindenben benne van, csak pénz kérdése, mert ezt látom egy csomó prosti témájú kérdés alatt és ez nagyon nem így van a valóságban.
#1. Köszönöm a választ!
Az a problémám, hogy most (asszem') nem érhető el, gondolom a vírus miatt...
Illetve a hírnevéből fakadóan sokan hívják, ezért titkárnője van. Vagy régen legalábbis az vette fel...
Na meg valószínűleg meg kell adni valódi nevet, a biztonsága érdekében, még az is lehet hogy a helyszínen kell személyt mutatni... De ezek nem 100%-os infók.
Viszont amíg nem tudom, hogy miket vállal, addig nem szeretném megadni az adataimat, meg semmi, mert lehet hogy nem is mennék...
Egy átlagos lakásos lányt is csak akkor hívok fel, ha kint vannak a vállalásai.
Százért csinálja?Haha nekem is annyit ajánlottak itt gyk-n,akkor elég szexi lehetek.😏 Habár előtte is tudtam,hogy jól nézek ki.😌😌
24N
100ert megnyugodhatsz, hogy francia, rendes szex és anal is gumi nélkül megy nála. Azért luxus khurva,és azért kér luxus árat, mert luxus szolgáltatást is nyújt. Viszont az is biztos, hogy előtte lefurdok veled, és ha valami torzombok vagy, nem vállal. Ezen felül ha meg fizeted, biztos hogy mind a 3 gumi nélkül, és olyat is kibir, amit te nem is gondolnál.
Nem fogja azt mondani, hogy finomabban dugd a popóját. Kurhatod, ahogy a farkad bírja :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!