Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy átlagos lánynak mennyire számít egy férfi nemi szervének mérete?
Figyelt kérdés
2020. máj. 13. 00:47
1/5 anonim válasza:
Nem tudok más nevében beszélni. Nekem számít mekkora.
2/5 anonim válasza:
Nekem csak az, hogy a nagy faj, barmennyire fel vagyok izgulva. Illetve ovatoskodva oke. Kozepes es kicsit alatta jo.
Latvanyra persze izgi a nagy, de pont nem a vastagsag.
Nekem amugy a tapintasa a legfontosabb, es hogy szep legyen, az aranyai, forma, inkabb baba es szep szinu.
3/5 anonim válasza:
Egy fociedzőnek mennyire számít, hogy a focistája milyen magas? Hát kb. ennyire, max. 1%-ban, a pénisz "gazdája" számít és az hogyan tudja használni.
4/5 anonim válasza:
Nekem a nyalástól van rendes, erős orgazmusom, úgyhogy az jobban számít.
5/5 anonim válasza:
Szerintem mindenkinek más a megfelelő. Nekem 12cm és volt már hosszú kapcsolatom pár. Ki tudtam a partnerem elégíteni. De például interneten is ismerkedtem és volt aki a méretem miatt finoman közölte, hogy sajnos nem egymást keressük. Én nem sértődtem meg és az önbizalmam is meg maradt. Ez bizonyítja, hogy sokfélék vagyunk. Van akinek kicsi és van akinek nagyobb kell. Bár az internetes ismerkedés amúgy is elég személytelen🙂.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!