Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt a legdurvább szexuális élményetek osztály kiránduláson vagy táborba?
Figyelt kérdés
Volt több fiú egy lány felállás vagy fordítva eset? Hány évesek voltatok és hogy történt?2020. máj. 11. 14:56
1/12 anonim válasza:
Mikor mi lányok zuhanyoztunk és a fiúk betörtek a fürdőbe! Életembe még nem sikítottam úgy! :)
2/12 anonim válasza:
Egyes vagyok.
Túl sok kérdés érkezett a kommentemhez. :)
Sajnálom, de nem tudok erotikus sztorival szolgálni.
Nem volt jó, borzasztó zavarba ejtő, kapkodtunk magunk elé a törölközőt, a fiúkat meg lökdöstük kifele, és fogtuk utána az ajtót folyamatosan, hogy ne tudjanak visszajönni... ennyivel kell beérnetek. :)
3/12 anonim válasza:
Nekünk volt egy olyan kihívás, hogy melyik lány tud 15 perc alatt több fiút orálisan a csúcsra juttatni. Én nyertem 4 fiúval. Azóta megbántam. Ennyi.
4/12 anonim válasza:
3-as ilyet mi is csináltunk, többször is.
5/12 anonim válasza:
3-4
Szívesen jártam volna oda, ahova ti. :D
6/12 anonim válasza:
Öltözőbem kielégietttük egymást orálisan, 17 évesen
8/12 anonim válasza:
Sporttáborban rendszeresen két pasival dugtam (egyszerre).
24L
9/12 anonim válasza:
Mikor jöttünk hazafelé osztálykiránduláról busszal,akkor a sötétben kétszer is leszoptam a barátomat,ő meg engem megujjazott.
18 évesek voltunk.
10/12 anonim válasza:
Hát nekem csak ilyen nagyon normális emlékeim vannak, semmi extra, de ezek a legkellemesebbek. Csókolózás, meg olyan, hogy buszon hazafelé addig nyúlkáltam a mellettem ülő csaj bugyijába, amíg a végén már ő kérte hogy ne vegyem ki a kezem :D Meg a csúcs az volt, mikor egy ilyen kiránduláson veszítettem el a szüzességem, de ekkor már 18 éves elmúltam. Semmi más extra, azonkivül, hogy 15-16 éves korunkban azzal szórakoztunk, hogy rányitottunk éjszaka az osztály bikájára, miközben sorra dugta a csajokat az osztályból. F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!