Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gáz, ha 22 évesen még szűz vagyok? 22L
18 vagyok, következő hónap végén 19, még szűz.
Nem tartom cikinek, kínosnak, gáznak, rossznak, stb. Aki szereti az éjszakás kalandokat, őket nem ítélem el, én viszont tartom magam ahhoz, hogy majd akkor, amikor párkapcsolatom és vágyok az intimitásra a szerelmemmel.
Maximum neked gáz ez, de akkor sem értem, miért. Biztos jó a szex, de attól, hogy nem lennél szűz, ugyanaz az ember maradnál, annyi különbséggel, hogy elmondhatnád, te is csináltad.
Nem gáz.
Senkire nem tartozik.
Ránk se - ha érted, mire gondolok.
17-20 éves korban sokan elvesztik a szüzességüket, de Te megajándékozhatod vele azt a férfit, akire rá mernéd bízni az életed, aki nem csak a testedet szereti, hanem annyira szeret, azon fárad, úgy figyel rád, hogy Téged szeretne mindig örömben, mindig boldognak látni.
Kérlek ha ilyen férfivel találkozol, szeresd, és tiszteld Őt, hogy Ő is boldog lehessen Veled!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!