Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek gáz, ha 22 évesen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek gáz, ha 22 évesen még szűz vagyok? 22L

Figyelt kérdés

2020. máj. 10. 17:48
1 2
 11/20 anonim válasza:
30%
Én 24 évesen, srácként nem sok szexuális élménnyel rendelkezem . Pedig külsőre átlagos vagyok, ezt a visszajelzést kérés nélkül is megkaptam már elég sokszor .
2020. máj. 10. 18:11
 12/20 anonim ***** válasza:
26%
Nem gáz egyáltalán. Teljesen egészséges dolog még. Időben vagy..
2020. máj. 10. 18:16
 13/20 anonim ***** válasza:
88%
Orvendj..Sok party rib.anc akit levideoztak akar harmasban vagy tobb pasival orulne ha szuz lehetne.Ez egy jo dolog,egyaltalan nem ciki,arc nelkul kuldsz kepet?Tobbet lehet mondani
2020. máj. 10. 18:20
 14/20 anonim ***** válasza:
80%
Aha, gáz. Most jobb? :D
2020. máj. 10. 18:21
 15/20 anonim ***** válasza:
71%

18 vagyok, következő hónap végén 19, még szűz.

Nem tartom cikinek, kínosnak, gáznak, rossznak, stb. Aki szereti az éjszakás kalandokat, őket nem ítélem el, én viszont tartom magam ahhoz, hogy majd akkor, amikor párkapcsolatom és vágyok az intimitásra a szerelmemmel.

Maximum neked gáz ez, de akkor sem értem, miért. Biztos jó a szex, de attól, hogy nem lennél szűz, ugyanaz az ember maradnál, annyi különbséggel, hogy elmondhatnád, te is csináltad.

2020. máj. 10. 18:56
 16/20 anonim ***** válasza:
76%

Nem gáz.

Senkire nem tartozik.

Ránk se - ha érted, mire gondolok.

2020. máj. 10. 19:12
 17/20 anonim ***** válasza:

Nem az hidd el!!

F

2020. máj. 10. 21:30
 18/20 anonim ***** válasza:
53%
Igen
2020. máj. 11. 01:42
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
Egy időben én is sokat gondolkoztam a párkapcsolatok miatt, aztán rájöttem, hogy nekem is kell tennem magamért .. valamint, meg már úgy vagyok vele, hogy majd a Jóisten hozza össze ezeket szerencsésen. Mert a jó kapcsolatok ahol hűség és kölcsönös szeretet van tényleg az élet nagy áldása. Szóval tanulás, ima és munka, a többi meg majd jön amikor ahogy jön. Aggodalom mentesen, mert az csak őrli az embert.
2020. máj. 11. 09:28
 20/20 1Léna ***** válasza:
100%

17-20 éves korban sokan elvesztik a szüzességüket, de Te megajándékozhatod vele azt a férfit, akire rá mernéd bízni az életed, aki nem csak a testedet szereti, hanem annyira szeret, azon fárad, úgy figyel rád, hogy Téged szeretne mindig örömben, mindig boldognak látni.

Kérlek ha ilyen férfivel találkozol, szeresd, és tiszteld Őt, hogy Ő is boldog lehessen Veled!

2020. máj. 11. 09:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!