Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mennyire ciki, ha szólt a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire ciki, ha szólt a lányunk, hogy hangosan szexelünk?

Figyelt kérdés
Már nem először szól, hogy hangosak vagyunk, és hogy "már megszokta". De azért csukjuk be már az ajtót... 3 (!) ajtó választ el minket a szobájától, de most tényleg nyitva maradt ebből kettő. Mennyire ciki szerintetek?

2020. máj. 10. 10:47
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
83%

Ciki! Ugyanis természetes dolog művelni és élvezni a nemi életet, de ő a gyereketek, akinek a szemében ti teljesen mások vagytok. Ő nem úgy néz rátok, mint egy szexelő párra, hanem mint a szexelő szüleire, akire meg nem kíváncsi ilyen módon. Nyilván tudja, hogy csináljátok, de semmilyen formában nem akar ennek részese, így fültanúja sem lenni. És az ő gondolkodása a normális.

Amúgy meg nyilván el szokott menni otthonról, miért nem lehet akkor elereszteni magatokat, amikor meg otthon van, akkor meg csendesen? Mi is szülők vagyunk a férjemmel, de ha itthon van a gyerekünk, akkor azért moderáljuk magunkat. Ha nincs, akkor igen, nem vagyunk csendesek. Én úgy gondolom, hogy illik megtisztelni ezzel a gyereket. Nem tudom, hogy mennyire tolerálná a férjed, ha mondjuk 2 év múlva hazahozna egy palit a lányotok és hallaná, ahogy a lányát döngetik... Nyilván ő sem úgy szemlélné a dolgokat, mint saját magatokat...

2020. máj. 10. 17:13
 22/32 anonim ***** válasza:
73%

Azt a három ajtót csukjátok be.

Tegyetek fel zenét. Küldd el a gyereket boltba, kutyát sétáltatni vagy a barátaihoz. Vegyetek egy ballgaget. Ha az ágy nyikorog, meg kell csavarozni vagy lehet venni jógamatracot...

Mi anno koleszban 3-4 szobatárs mellett megoldottuk, nem hiszem el, hogy nektek nem megy.

2020. júl. 16. 03:30
 23/32 anonim ***** válasza:
100%
Én is gyakran hallom a szüleimet sexelni. Hat most mot csináljak? Pedig zárva van az ajtójuk. 18L
2020. nov. 1. 17:14
 24/32 Twastar ***** válasza:
100%
Mennyi idős a gyermek?
2021. aug. 9. 08:48
 25/32 Twastar ***** válasza:
100%

Ha még kicsi, csináljátok akkor, amikor alszik vagy nincs otthon.

Ha már nagy, akkor magyarázzátok el neki, hogy ennek ez a természetes velejárója.

2021. aug. 9. 08:53
 26/32 Twastar ***** válasza:
100%
20 igazad van, arról nem beszélve, hogy a test hangokat nem is tudjátok megszüntetni.
2021. aug. 9. 10:00
 27/32 anonim ***** válasza:
0%
Nem ciki,főleg ha direkt nyitva marad,apuci arra izgul
2021. dec. 14. 22:46
 28/32 anonim ***** válasza:
64%
Én is hallottam már szüleimet szexelni. Előfordul az ilyen.
2021. dec. 15. 16:42
 29/32 anonim ***** válasza:
100%

Az a cink, hogy nem vagytok tekintettel rá. Senki nem akarja hallani, ahogy a szülője szexel.

Én egyébként büszke lennék rá, hogy elétek mert állni egy ilyen kellemetlen témával. Én nem voltam ilyen tökös

2023. febr. 19. 16:26
 30/32 anonim ***** válasza:
100%
Közel 3 év óta változott a helyzet?
2023. febr. 19. 17:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!