Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire ciki, ha szólt a lányunk, hogy hangosan szexelünk?
Ciki! Ugyanis természetes dolog művelni és élvezni a nemi életet, de ő a gyereketek, akinek a szemében ti teljesen mások vagytok. Ő nem úgy néz rátok, mint egy szexelő párra, hanem mint a szexelő szüleire, akire meg nem kíváncsi ilyen módon. Nyilván tudja, hogy csináljátok, de semmilyen formában nem akar ennek részese, így fültanúja sem lenni. És az ő gondolkodása a normális.
Amúgy meg nyilván el szokott menni otthonról, miért nem lehet akkor elereszteni magatokat, amikor meg otthon van, akkor meg csendesen? Mi is szülők vagyunk a férjemmel, de ha itthon van a gyerekünk, akkor azért moderáljuk magunkat. Ha nincs, akkor igen, nem vagyunk csendesek. Én úgy gondolom, hogy illik megtisztelni ezzel a gyereket. Nem tudom, hogy mennyire tolerálná a férjed, ha mondjuk 2 év múlva hazahozna egy palit a lányotok és hallaná, ahogy a lányát döngetik... Nyilván ő sem úgy szemlélné a dolgokat, mint saját magatokat...
Azt a három ajtót csukjátok be.
Tegyetek fel zenét. Küldd el a gyereket boltba, kutyát sétáltatni vagy a barátaihoz. Vegyetek egy ballgaget. Ha az ágy nyikorog, meg kell csavarozni vagy lehet venni jógamatracot...
Mi anno koleszban 3-4 szobatárs mellett megoldottuk, nem hiszem el, hogy nektek nem megy.
Ha még kicsi, csináljátok akkor, amikor alszik vagy nincs otthon.
Ha már nagy, akkor magyarázzátok el neki, hogy ennek ez a természetes velejárója.
Az a cink, hogy nem vagytok tekintettel rá. Senki nem akarja hallani, ahogy a szülője szexel.
Én egyébként büszke lennék rá, hogy elétek mert állni egy ilyen kellemetlen témával. Én nem voltam ilyen tökös
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!