Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire ciki, ha szólt a lányunk, hogy hangosan szexelünk?
Figyelt kérdés
Már nem először szól, hogy hangosak vagyunk, és hogy "már megszokta". De azért csukjuk be már az ajtót... 3 (!) ajtó választ el minket a szobájától, de most tényleg nyitva maradt ebből kettő. Mennyire ciki szerintetek?2020. máj. 10. 10:47
11/32 anonim válasza:
Nem kell azért minden rossznak elmondani, még egyszer: egy 80 nm-es lakás legtávolabbi zugában van a szobája, a miénk meg az ellenkező oldalon. Látni biztosan nem lát szerencsére semmit (nagyon el van dugva a szobánk), és mi se hangosan élvezkedünk, csak na. Így esett most. A gyerekkel természetesen rendesen van foglalkozva, nyilván nem is szólna, ha nem lenne közvetlen a viszonyunk. Csak azért ciki.
12/32 anonim válasza:
Akkor miért teszed fel gyakorin a kérdést, hogyha most megmagyarázod? Egyébként te is írtad hogy nem most fordult először elő.
14/32 anonim válasza:
Semennyire, sőt dicsérendő is az ilyen, nem mellesleg mindenki így csinálja, hallja csak nyugodtan a gyerek, mi fán teremett ő is.
16/32 anonim válasza:
Semmi gond nincs ezzel, a legtöbben hallotuk már a szüleinket. Csak tényleg olyan kellemetlen hallani, azért szólt.
17/32 anonim válasza:
Hát, kicsit azért ciki. Hány éves a lány?
18/32 A kérdező kommentje:
14 éves...
2020. máj. 10. 13:12
19/32 anonim válasza:
3 ajtó választ el benneteket? Bocsánat de milyen hangerőn mentek? Minket 1 fal választ el szüleimtől soha nem hallottam őket még, de ők se engem ha itt van barátom. Erre azért odafigyelünk. Legyetek tekinettel a gyerekre. Főleg hogy még 14éves tini. Vagy magatokat kontroláljátok egy kicsit vagy előtte csukjatok be minden ajtót. Engem is zavarna.
20/32 A kérdező kommentje:
Többnyire csendesek vagyunk, és a 3 ajtón keresztül nem is hallatszik át szerintem, csak ha kijön a konyhába vagy a wcbe éjszaka. Igyekszünk nem zajongani, de azért laposkúszásban se lehet állandóan szexelni.
2020. máj. 10. 13:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!